Sikeres évet zárt a Nagykaposi Futóklub

nagykapos
Nagykapos |

A Nagymihályi Atlétikai Klub szervezésében zajló Nagymihályi–Szobránci Területi Futóliga tavalyi kiírásában az elmúlt évek hagyományaihoz híven kiválóan szerepeltek a Nagykaposi Futóklub versenyzői.

A pontokért és a helyezésekért 245-en mérettettek meg a két járásból. Közülük kiemelkedik a 70 év feletti kategóriában versenyző Papp Zoltán, aki a begyűjtött pontszámok alapján összetettben a 20., kategóriájában az első helyen végzett. A szervezők által elrendelt kötelező 8 versenyen való induláson nem talált legyőzőre. Ami pedig a többi Ung-vidéki versenyzőt illeti, Gabri Lóránt teljesített a legjobban, a listán elfoglalt 10. helyezése elismerést érdemel, ő a 20–39 év között kategóriájában 4. lett. Sérülései ellenére a 60 év felettieknél szerepelt jól a klub elnöke, Vargaestók Géza, aki harmadikként zárta a szezont kategóriájában. Az összetettben elért eredménye sem rossz, ahol 34. lett. A hölgyeknél Rácz Valéria jeleskedett 42. helyezésével, őt a 35–49 év közötti kategóriájában negyedikként rangsorolták. A junioroknál Papp Viktória nyújtott kiemelkedőt, a 19 esztendős ifjú tehetség 2. helyezése figyelemre méltó jövőbeni karrierjét illetően. A Nagymihály város díjáért kiírt versenyen Tóth Miklós (34.) végzett a legjobban az Ung-vidékiek közül, a hölgyeknél pedig újfent Papp Viktória (53.) nevét kell megemlíteni.

„Sikeres évként könyvelhetjük el a 2019-es esztendőt. Versenyzőink ismételten Kassa megye legjobbjai közé tartoztak. Azt kívánom, hogy legalább ilyen jól versenyezzenek a következő kiírásban is. Biztos vagyok benne, hogy saját rekordjaikat minél hamarább meg szeretnék dönteni. Úgy gondolom, hogy ez is a klub és a város hírnevét öregbítenéˮ – nyilatkozta Vargaestók Géza klubelnök.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?