Serie A - Rangadót nyert a Juventus

Juventus
Milánó |

A bajnoki cím szempontjából is sorsdöntő mérkőzésen a Juventus 3-2-re győzött az Internazionale otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombat esti rangadóján, a Derby d'Italián.
 

Az éllovas vendégek a 13. percben vezetést szereztek Douglas Costa révén, majd két perc múlva emberelőnybe kerültek, mert Matias Vecino durvaság miatt egyből piros lapot kapott. A szünet után gyorsan egyenlített az Inter, mi több, a 65. percben Andrea Barzagli öngóljával már az emberhátrányban lévő hazaiaknál volt az előny. 

Őrült hajrába kezdett a Juventus. A 87. percben Juan Cuadrado előbb egyenlített, majd rá két perccel Gonzalo Higuain a fontos három pontot érő találatot is megszerezte. 

A legutóbbi hat kiírásban győztes Juventus sikerével őrzi első helyét.

A mostani volt a 233. tétmeccs a két csapat között. Az örökmérleg a Juventus fölényét mutatja, mivel a torinóiak a mostanival együtt 105 győzelmet arattak eddig, 57 döntetlen és 71 vereség mellett.
 

Érdekes

Serie A, 35. forduló:

Internazionale-Juventus 2-3 (0-1)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?