Senec–Brijeg 1:2 (1:1)

Pozsony. Egy gólos hátránnyal utazik a Koba csapata a két hét múlva az UEFA Kupa-selejtező visszavágójára Boszniába.
SENEC–BRIJEG 1:2 (1:1). Góllövők: Juska (11.), ill. Katics (30 és 70), játékvezető: Hugyijev (azeri), 1000 néző.

Pozsony. Egy gólos hátránnyal utazik a Koba csapata a két hét múlva az UEFA Kupa-selejtező visszavágójára Boszniába.

SENEC–BRIJEG 1:2 (1:1). Góllövők: Juska (11.), ill. Katics (30 és 70), játékvezető: Hugyijev (azeri), 1000 néző. Bátran kezdtek a Slovan-stadionban az első nemzetközi kupamérkőzésüket játszó szenciek, és a 11. percben tetszetős akciót követően vezetést szereztek: Takáč beadását követően a szabadon hagyott Juska közelről a kapuba talált. A gól után a vendégek átvették az irányítást, egyre több dolga akadt Šutláknak, előbb Katics és Hrgovics próbálkozását hárította. Ám a 30. percben már ő is tehetetlennek bizonyult: korszerű támadás végén Katics emelt a hálóba. Ezt követően mezőnyfölénybe kerültek a hazaiak, két gyors csatáruk, Marek Lukáč és Takáč többször megkeverte a védőket. Az első félidő záró szakaszában Takáč ügyes szólóját csak szabálytalanul tudták megállítani, ám Hrnčár 16 méteres szabadrúgása elakadt a sorfalban.

Lendületesen kezdte a második játékrészt a szenci együttes, Hrnčár és Takáč puskázott el egy lehetőséget. A boszniaiak gyors ellentámadásokkal próbálkoztak. Hrgovics bombáját Šutlák bravúrosan védte, majd Sablics puskázott el egy ziccert. A túloldalon Takáč hibázott nagy helyzetben. Húsz perccel a befejezés előtt újabb gólt lőtt a Brijeg: szögletrúgás után Katic 15 méterről talált a léc alá. A hajrában elkeseredetten támadtak a szenciek, de az eredmény már nem változott. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

A szenciek következő összeállításban szerepeltek: Šutlák–Martin Lukáč, Beňo, Spišák–Rožník (67. Juričkovič), E. Hrnčár, Volf (65. Solotruk), Sendecký, Juska–Marek Lukáč ( 71. Guldan), Takáč. (sz.z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?