Scolari: kikaptunk, de nincs itt a világ vége

Otto Rehhagel, a görög válogatott német szövetségi kapitánya: „Ez egy teljesen kivételes teljesítmény a görög futball számára, a csapat ma történelmet írt. Ellenfelünk ugyan technikásabb volt, de a gólt mi szereztük.

Otto Rehhagel, a görög válogatott német szövetségi kapitánya: „Ez egy teljesen kivételes teljesítmény a görög futball számára, a csapat ma történelmet írt. Ellenfelünk ugyan technikásabb volt, de a gólt mi szereztük. Amikor három éve átvettem az irányítást, a játékosok azt csináltak, amit akartak, most viszont azt csinálják, amit tudnak. Ez három évi munka gyümölcse!”

Luiz Felipe Scolari, a portugál válogatott brazil kapitánya: „Minden portugál bocsánatáért esedezünk, hiszen nem voltunk képesek gólt szerezni. Nagyon nehéz így veszíteni. A görögök a védekezésüknek köszönhetően nyertek, azt magas fokon adták elő. Büszke vagyok a portugál válogatottra, nagyszerű Európa-bajnokságot játszott. Kikaptunk, de nincs itt a világ vége, folytatjuk a munkát a csapattal, és ígérem, hogy a szurkolóknak még sok öröme lesz bennünk.”

Luis Figo, a portugál együttes csapatkapitánya: „Nehezen tudom megfogalmazni az érzéseimet, de sokat tettünk Portugáliáért, ezért nagyon büszke vagyok az együttesre. Szurkolóink lényegesen jobban fogadták a vasárnapi bukást, mint a négy évvel korábbit. Most azt hiszem, nem haragszanak ránk a drukkerek annyira, mint akkor. Jelenleg béke van.”

Rui Costa a hazai gárdában csereként lépett pályára: „Természetesen mindenki más eredményt várt, ennek ellenére Portugália győztesnek érezheti magát. Csodálatos volt, ahogy a közönségünk az egész Eb alatt biztatott minket.”

Cristiano Ronaldo a lefújást követően elsírta magát, az interjúban azonban nem felejtett el gratulálni a győzteseknek: „Természetesen gratulálni szeretnék a görög válogatottnak. Úgy vélem, ezen a tornán mi voltunk a legjobbak, de ellenfelünk kihasználta egyetlen lehetőségét, míg mi számtalant elszalasztottunk.”

Angelosz Hariszteasz, három góljával a görög válogatott házi gólkirálya lett a tornán: „Kimondhatatlanul boldog vagyok, alig bírok magammal. Európa legjobb futballválogatottja vagyunk! Ez a pillanat egyszeri és megismételhetetlen, meglehet, soha többé nem lesz részünk hasonlóban. A kontinens legnagyobb csapatait győztük le, s minden esélynek fittyet hányva most felemelhetjük a trófeát.

Vaszilosz Gagatszisz, a Görög Labdarúgó-szövetség elnöke elmondta: 2006-ig hosszabbítottak serződést Otto Rehhagellel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?