Sport

Rovinkai tornasiker Rétén

Réte | Összesen húsz csapat részvételével rendeztek kispályás focitornát a rétei sportpályán a kezdőknek (U8). Házigazda a szenci MŠK labdarúgóklub volt, e klub több csapatot is indított, a további résztvevők között pedig olyan patinás egyesületek is voltak, mint a pozsonyi Inter, vagy nagyszombati Spartak.
Lencsés Zoltán

2019. július 17. 12:20

A szervezők a mezőnyt négy ötfős csoportra osztották, a rétei focipályán pedig négy kispályát alakítottak ki, így egy időben zajlottak a csoportküzdelmek. A tornát végül a Rovinka (U9) nyerte. „Nem csináltunk tragédiát abból, hogy idősebb játékosok is pályára léptek az U8 korosztály tornáján, hiszen a rovinkaiak sem maradtak veretlenek, az MŠK U8 rózsaszín csapata le tudta őket győzni 3:1-re – tudtuk meg Lukáš Poša főszervezőtől. – Kiváló mérkőzéseket láthattunk, a gyerekek remekül átültették a játékba az edzéseken megtanult elemeket, remek egyéni teljesítményeket és szép cseleket láthattunk tőlük. A nap végén az összes résztvevő emlékérmet kapott. Rendkívül elégedettek vagyunk a torna szervezésével, örülünk, hogy még a rossz idő sem csorbított sikerünkből.ˮ

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Döntetlenezett a DAC a nagymihályiak ellen

Törékeny lelkű tinik az összeomlás szélén

Illegális bevándorlókat fogtak Párkányban

Videón, ahogy két kamion frontálisan ütközik Kecskemétnél

Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatt

Meggyilkoltak egy 38 éves nőt Rimaszombatban, a feltételezett elkövető is meghalt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?