RÖVIDEN

Ma Rióban: Szlovákia–Románia
Rio de Janeiro. Szlovákia ma Romániával találkozik az elődöntőbe jutásért a férfi vízilabdázók olimpiai selejtezőjében. Szerdán este Gyurcsi két és Bačo egy góljával a Gajdáč-legénység 3:0-ra nyert a házigazda Brazília ellen, és továbbra is versenyben van a három ötkarikás helyért.

Ma Rióban: Szlovákia–Románia

Rio de Janeiro. Szlovákia ma Romániával találkozik az elődöntőbe jutásért a férfi vízilabdázók olimpiai selejtezőjében. Szerdán este Gyurcsi két és Bačo egy góljával a Gajdáč-legénység 3:0-ra nyert a házigazda Brazília ellen, és továbbra is versenyben van a három ötkarikás helyért. Tegnapi eredmények – A csoport: Németország–Lengyelország 9:2, Románia–Kanada 8:5, Horvátország–Porto Rico 18:1. (m, ú)

Buffon 2003 legjobb kapusa

Wiesbaden. A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS által kiírt választáson az olasz válogatott és a Juventus játékosát, Gianluigi Buffont választották 2003 legjobb kapusának. A 26 éves hálóőr tavaly klubcsapatával megnyerte a Serie A küzdelmeit, és egészen a BL döntőjéig menetelt, míg a válogatottal kijutott az idei portugáliai Európa-bajnokságra. Az élmezőny: 1. Gianluigi Buffon (olasz, Juventus) 186, 2. Iker Casillas (spanyol, Real Madrid) 112, 3. Oliver Kahn (német, Bayern München) 106, ... 10. Peter Čech (cseh, Rennes) 18. (MTI)

Folytatódik a labdarúgó Bundesliga

Berlin. A téli szünet után mától ismét tétmérkőzéseken bizonyíthatnak a német labdarúgó-bajnokság résztvevői, következik a 18. forduló a Bundesligában. A Bremen futballistái készülhettek legnyugodtabban a folytatásra, a nyitányon nem vár rájuk nehéz feladat, a kiesési zónában található Herthát kell legyőzniük. A műsor – péntek: Dortmund–Schalke 04; szombat: Bochum–Wolfsburg, 1860 München–1. FC Kaiserslautern, Köln–Mönchengladbach, Bremen–Hertha, Stuttgart–Rostock, Frankfurt–Bayern; vasárnap: Freiburg–Leverkusen, Hannover–Hamburg. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?