RÖVIDEN

A Hertha kívánságlistáján volt
Berlin. Dieter Hoeness, a Hertha BSC labdarúgócsapatának menedzsere a Bild című újságnak azt nyilatkozta, hogy a vasárnap este elhunyt Fehér Miklós már régóta rajta volt a klub kívánságlistáján.

A Hertha kívánságlistáján volt

Berlin. Dieter Hoeness, a Hertha BSC labdarúgócsapatának menedzsere a Bild című újságnak azt nyilatkozta, hogy a vasárnap este elhunyt Fehér Miklós már régóta rajta volt a klub kívánságlistáján. „Hosszú ideje nyomon követtük a pályafutását, s egyik jelöltünk volt a csatársor megerősítésére. Hihetetlen, hogy halhat meg ilyen fiatalon egy életerős sportoló” – mondta Király Gábor és Dárdai Pál együttesének menedzsere a német napilapnak. (MTI)

Visszavonultatják a Benfica 29-es mezét

Lisszabon. Szurkolók, játékostársak virrasztották át Fehér Miklós koporsója mellett az éjszakát a Benfica stadionjában emelt, kivilágított ravatalozóban. A koporsót a lisszaboni Luz futballstadion főbejáratánál emelt alkalmi búcsúhelyen a megrendült csapattársak egy csoportja helyezte el: Hélder, Argel, Nuno Gomes, Zahovic, Miguel és Simao – írta keddi beszámolójában az EFE spanyol hírügynökség. Többezren vettek végső búcsút a vasárnap elhunyt magyar labdarúgótól, akinek emlékét azzal is szeretné méltóképpen megörökíteni a portugál elitklub, hogy – amint azt Luis Filipe Vieira, a Benfica elnöke bejelentette – visszavonultatják Fehér 29-es mezét, ilyen számot többé senki sem visel a csapat játékosai közül. (MTI)

Ferencvárosi üzenet Fehérnek

Budapest. Az nb1.hu internetes portál értesülései szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának játékosai a debreceni teremtornán elért minden egyes góljuk után olyan közös gólörömre készülnek, amellyel az elhunyt Fehér Miklósra emlékeznek. A zöld-fehérek a francia válogatottól vették az ötletet, akik Foé halála után koreografáltak egy megható, gól utáni megemlékezést. A hírek alapján több labdarúgó is a mez alatt lévő pólón üzen majd Fehér Miklósnak. (ú)

Matthäust is sokkolta a hír

Budapest. Lothar Matthäust, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát sokkolta a fiatal csatár halálhíre – nyilatkozta Berzi Sándor, az MLSZ főtitkára, aki Matthäusszal együtt hétfőn Máltára utazott, hogy az Eb-selejtezőcsoport menetrendjéről tárgyaljanak. „Kulcsjátékosát veszítette el a válogatott. Fehér tehetséges, sokra hivatott játékos volt. Csendes, tisztességes, szorgalmas embernek ismertük – mondta Berzi, majd hozzátette: Miklós halála a labdarúgás tragédiája, ezen belül természetesen a magyar futballé. Kétségbeejtő dolog látni, amint egy fiatal játékos meghal a pályán. Két éve Dárdai Pál öccsét, Balázst veszítettük el hasonló körülmények között. Rövid időn belül másodszor kell átélnünk ezt a sokkot.” (MTI)

Svédországban meghalt egy játékos

Stockholm. Szívroham következtében meghalt a svéd negyedosztályban szereplő Kävlinge Gif labdarúgócsapatának egyik játékosa. A 30 éves futballista edzés közben, még a bemelegítés során esett össze, az újraélesztésre tett kísérletek eredménytelennek bizonyultak. A halál okát egyelőre nem tudni. Az Aftonbladet című lap a tragédiáról szóló írásában emlékeztetett rá, hogy vasárnap Fehér Miklóst, a Benfica magyar csatárát is a pályán érte a halál. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?