Rossi: "Mindenünket otthagytunk a pályán"

Marco Rossi

A DAC Grúziában 2:1-re győzte le az FC Dinamo Tbiliszit, és mivel a hazai mérkőzés eredménye döntetlen (1:1) volt, továbbjutottak.

Az első gólt röviddel a szünet előtt a grúz Budu Zivzivadze lőtte be, a DAC-nak azonban a végjátékban sikerült megfordítania az állást Vakoun Issouf Bayo két góljának köszönhetően.

A második kör első meccsén a DAC a fehérorosz Dinamo Minszk ellen játszik, amely 2:0-ra megverte az ír Derry City csapatot. Ezt követően a visszavágóban, hazai pályán 1:2-re kikaptak, de ennek ellenére továbbléphettek a második körbe. Az első mérkőzésre július 26-án kerül sor a Csallóközben, a visszavágó augusztus 2-án lesz Minszkben.

A meccs értékelése:

Kachaber Katcharava, a Dinamo Tbiliszi edzője:

"Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a másodikban viszont idegesek lettünk, és alapvető hibákat követtünk el. Nem róhatok fel azonban semmit a játékosaimnak, a tapasztalatlanság döntött a meccsen. Az ellenfelünk hosszú labdákkal próbálkozott, nyomás alá helyezett bennünket. Mindkét gól fejesből született, melyet nem tudtunk kivédekezni."
 

Marco Rossi, a DAC edzője:

"A meccs elég komplikáltan kezdődött a számunkra, lassúak voltunk, a hazaiak nyomás alá helyeztek bennünket, sok pontrúgást végezhettek. Az első félidőben megérdemelten álltunk vesztésre. A második félidőben már az elképzelésem szerint játszottunk, kisebb hibákkal. Mindenünket otthagytunk a pályán: a lábunkat, a szívünket, az eszünket. Bayo volt a nyerőember, aki néha a könnyű helyzeteket elrontja, a bonyolultabbakat pedig belövi."

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?