RÉGIÓFOCI

Végrehajtó járt Kassán
Kassa. A kétszeres szlovák bajnok, az 1. FC Košice klubvezetése az előzetes híresztelésekkel ellentétben elküldte jelentkezését a Kelet-szlovákiai Futballszövetségnek. A nagymúltú klub azonban a 2004/2005-ös bajnoki idényben nem a Hernád-parti városban játssza majd hazai III. ligás találkozóit.

Végrehajtó járt Kassán

Kassa. A kétszeres szlovák bajnok, az 1. FC Košice klubvezetése az előzetes híresztelésekkel ellentétben elküldte jelentkezését a Kelet-szlovákiai Futballszövetségnek. A nagymúltú klub azonban a 2004/2005-ös bajnoki idényben nem a Hernád-parti városban játssza majd hazai III. ligás találkozóit. „Megállapodtunk az abaszéplakiakkal (Krásna nad Hornádom), ahol ezentúl a felnőttek bajnoki meccsei zajlanak majd. Az utánpótlás korosztályú csapataink pedig a kassai Watson utcai, illetve a szilvásapáti (Vyšné Opát-ske) és a sacai (Šaca) futballpályán fogadják ellenfeleiket” – nyilatkozta a változásokról Róbert Varga, a „tigrisek” sportigazgatója. Az elmúlt napokban egyébként végrehajtó járt a kassaiknál. „Nem nyúlhatott már semmihez, hiszen március 19-ei dátummal törölték klubunkat a cégjegyzékből – érvelt Aurél Varga klubtitkár. (gh)

Tallóson 70 éves a sportszervezet

Tallós. Vasárnap délután futballtornával emlékeznek meg a tallósiak a helyi sportszervezet megalakulása 70. évfordulójáról. „Négy csapat, a nagyfödémesiek, a vízkeletiek, a DAC-öregfiúk és a mieink küzdenek majd a serlegért. A közönségvonzó rendezvényen a dunaszerdahelyiek csapatában többek között pályára lép Stanislav Lieskovský, Rostislav Prokop, Kiss Béla, Csápai Zoltán, Méhes Mátyás, Hubert Ondua és Jankovics Attila. Simon Gyulát is várjuk” – tudtuk meg Horváth Zoltán tallósi klubtitkártól. A sportdélután 13 órakor a hazaiak és a vízkeletiek párharcával indul, 14.30-tól a DAC-öregfiúk a nagyfödémesiekkel mérik össze tudásukat. 16.30-tól a 3. helyért, 18.15-től az elsőségért játszanak. Különdíjat kap a torna legjobb góllövője. (ái)

Másodszor a polgármester kupájáért

Alsózellő. Vasárnap másodízben mérkőznek a csapatok az alsózellői (Malé Zlievce) polgármester kupájáért. Erős ellenfeleket hívtak meg a területi bajnokságban szereplő hazaiak: a IV. ligás alsósztregováiakat (Dolná Strehová) és szenckirályfaiakat (Kráľová pri Senci), valamint az ötödik ligás óváriakat (Olováry). A tornát 13 órakor a hosszú időn át II. ligában bíráskodó alsózellői polgármester, Filkus József nyitja meg. (ferar)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?