Ravasz Tibor csereként lett nyerőember

régiófoci
Királyfiakarcsa |

A Gödör Arénában a hajrában, emberhátrányban fordítottak, 2:1-re legyőzték a szentmihályfaiakat, ezzel folytatták hazai veretlenségi szériájukat a királyfiakarcsaiak a dunaszerdahelyi területi focibajnokság AG Sport (VI.) ligája 11. fordulójában. 

A két jó képességű csapat összecsapásának elején a vendégek szereztek vezetést. „Pofon csapott bennünket a korai gól. A hideg zuhany ellenére is voltak ziccereink. Az első félidőben négyszer is betalálhattunk volna, de kimaradtak a góllal kecsegtető helyzeteink. Gólerős támadónknak, Molnár Sándornak semmi sem jött össze. A szünetben megnyugtattam a társaságot, változtattam a hadrenden. Nyomatékosítottam: megnyerhetjük a mérkőzést” – nyilatkozta lapunknak Csápai Zoltán, a királyfiakarcsaiak trénere. 

Fordulás után Szusz Dominik begyűjtötte második sárgáját, ezzel győzelmi reményeik szertefoszlani látszottak. Ebben a periódusban már ott volt a pályán a hazaiak rutinos támadója, gólfelelőse, Ravasz Tibor, aki szombat délután a kispadon kezdte a párharcot. Ahogy a végén kiderült, csereként lett nyerőember. „Ezt az összecsapást is csapatként nyertük meg. Munkahelyi elfoglaltságom miatt röviddel a kezdőrúgás előtt érkeztem a helyszínre, ezért csereként vártam bevetésre. Fordulás után az edzőm pályára küldött. A karcsai szívnek, mentalitásunknak, motivációnknak köszönhetően vesztes állásnál sem rezignáltunk, tíz emberrel is mindent beleadtunk. Igyekezetünk meghozta gyümölcsét, a hajrában fordítottunk, otthont tartottuk a pontokat” – fogalmazott a győztesek meghatározó egyénisége, duplázója. „A 87. percben egy szélről beadott labdát laposan a rövid sarokba pofoztam. Három perc elteltével pedig fejes góllal állítottam be a végeredményt. Javunkra vált, hogy emberhátrányban sem elégedtünk meg az egy ponttal, hármat akartunk” – elevenítette fel a fordulat legfontosabb összetevőit a kollektíva gólzsákja, aki 12 találattal a góllista második helyén áll. 

A mezőny újonca egyébként hatodik hazai mérkőzésén sem hullajtott pontokat, a tabella második lépcsőfokáról várja a folytatást. „Védenceimet természetesen megdicsértem. Szombaton újra hazai pályán játszunk, a balonyiakat fogadjuk. Célunk a győzelmi széria folytatása, az újabb három pont begyűjtése. Versenyben vagyunk az őszi elsőségért, de a sikerek ellenére is a földön járunk” – latolgatta a folytatás esélyeit Csápai Zoltán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?