Ráfizettek a védelmi hibára

Paradox helyzet az eddigi ellenfelek közül a ligetiek voltak a legkevésbé meggyőzőek Rimaszombatban, mégis ők távozhattak három ponttal Gömörből. A rimaszombatiak ráfizettek a kihagyott helyzetekre és a már-már hagyományos védelmi hibára.

Paradox helyzet az eddigi ellenfelek közül a ligetiek voltak a legkevésbé meggyőzőek Rimaszombatban, mégis ők távozhattak három ponttal Gömörből. A rimaszombatiak ráfizettek a kihagyott helyzetekre és a már-már hagyományos védelmi hibára. A vendégek nem nyújtottak kimagasló teljesítményt, fokozatosan a rimaszombatiak kezébe került az irányítás. Eleinte magas labdákkal keresték Piszárt, később azonban felismerték, rövid, lapos passzokkal több zavart kelthetnek a vendégek védelmében. A 27. percben szép akciót követően Maruniak tette le lövésre a labdát Sľukának, ő azonban a védőfalba bombázott. A félidő legnagyobb helyzetét a 33. percben Filo puskázta el, illetve Lipčák védett bravúrral. Három perccel később Hloušek egyéni akció után került ideális lövőhelyzetbe, a harmat gyenge lövés azonban nem jelentett veszélyt a kapura. A második játékrészben valamivel aktívabbá vált a vendégek játéka, az 50. percben Šebo beívelése után Krejčí durrantott a kapu fölé. A hazaiak a 71. percben eldönthették volna a mérkőzést, Sľuka egyedül mehetett kapura, de Lipčák újra parádézott. Ezzel szemben hat perccel később a vendégek esélyt sem adtak Benko kapusnak, igaz a helyzethez Bella hibája is kellett. A csereként beállt középpályás féltette a lábát, ebből indult a pozsonyiak akciója, melynek végén Šebo nem hibázott. A hátralévő percekben már hiába volt a hazaiak igyekezete, sőt az Artmedia növelhette volna előnyét, ám Kozák a ziccerben nem találta el a kaput. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?