Radványiék az élen, a Fradi még nyeretlen

Az NB I legutóbbi fordulójában újra győzött a Mezőkövesd, így Radványi Miklós csapata egyedüliként 100 százalékos a magyar élvonalban, és az első helyen áll. A Ferencváros még nem nyert bajnokit ebben a szezonban, a Debrecen pedig mindkét meccsét elveszítette.Nemes bosszúAz OTP Bank Liga 2.

Az NB I legutóbbi fordulójában újra győzött a Mezőkövesd, így Radványi Miklós csapata egyedüliként 100 százalékos a magyar élvonalban, és az első helyen áll. A Ferencváros még nem nyert bajnokit ebben a szezonban, a Debrecen pedig mindkét meccsét elveszítette.

Nemes bosszú

Az OTP Bank Liga 2. fordulójának leginkább várt mérkőzése a 221. Újpest–Fradi derbi volt. Ennek ellenére alig több mint 5 ezer szurkoló látta a Szusza-stadionban az egyébként izgalmas, változatos meccset. A lilák közel álltak ahhoz, hogy legyőzzék az örök riválist, de a vendégek a hajrában megmentettek egy pontot. A rangadó pikantériáját Nagy Dániel játéka jelentette az Újpestben, aki a 2014/15-ös szezonban a Ferencvárosban szerepelt. Igaz, Thomas Dolltól mindössze 361 percnyi játéklehetőséget kapott, míg Nebojsa Vignejvics alapemberként számol a 26 éves középpályással. Nagy meghálálta a bizalmat, hiszen gólt és gólpasszt jegyzett a derbin. Érdekesség, hogy két forduló után mindkét csapat nyeretlen a bajnokságban.

Történelmet írt a Kövesd

Ha a szezon előtt tippelni kellett volna arra, hogy két forduló után melyik csapat lesz egyedüliként 100 százalékos a bajnokságban, aligha a Mezőkövesdre vetettek volna a legtöbben. Pedig Radványi Miklós csapata a Debrecen után a Paksot is legyőzte, utóbbi csapatot 0:2-ről fordítva. A Mezőkövesd duplán is történelmet írt: soha nem vezette még az NB I-et és soha nem nyert az első osztályban kétgólos hátrányból.

Nagy bajban a Loki

Óriásit fordult a világ a Debrecennel az elmúlt években. 2005 és 2014 között hét bajnoki címet nyert a DVSC, míg tavaly már alig maradt bent az NB I-ben, most pedig két vereséggel kezdte a szezont, amire 17 éve nem volt példa. A megnyirbált költségvetés, az alaposan meggyengült játékoskeret és az első két meccsen mutatott játék azt vetíti előre, hogy egy borzalmasan nehéz szezon vár a Lokira. A csapat szurkolói egy valamiben, pontosabban egy valakiben bízhatnak, mégpedig Herczeg Andrásban, aki korábban Bajnokok Ligája- és Európa Liga-csoportkörbe vezette a szebb napokat is látott Debrecent.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?