Prága bevéve, jöhet Bázel

Somodi. Nem történt meglepetés a Kickbox Czech Openen: a somodi Tóth László megnyerte saját kategóriáját (71 kg, light contact). Tóth címvédőként indult a viadalon, és esélyt sem adott az esetleges trónkövetelőknek: négy párharcból négy győzelem, s a bírók mind a négy esetben 3:0-s eredményt hirdettek a javára.

Somodi. Nem történt meglepetés a Kickbox Czech Openen: a somodi Tóth László megnyerte saját kategóriáját (71 kg, light contact). Tóth címvédőként indult a viadalon, és esélyt sem adott az esetleges trónkövetelőknek: négy párharcból négy győzelem, s a bírók mind a négy esetben 3:0-s eredményt hirdettek a javára. A Slavia sportcsarnokban megrendezett versenyen 11 ország mintegy háromszáz bunyósa indult, s a szlovák válogatott színeiben induló magyarok közül a kassai Kozel Róbert (81 kg) light contactban a második helyen végzett, a nagykaposi Szeman Dávid (71 kg) pedig full contactban lett bronzérmes.

„Ez volt az utolsó nagy nemzetközi megmérettetés a szeptemberi bázeli világbajnokság előtt. S mivel a két nagy kickbox-világszervezet, a WKA és a IAKSA egyesült, minden eddiginél nagyobb, közel háromezres mezőny indul majd Svájcban, úgyhogy az lesz az igazi kihívás mindannyiunk számára” – árulta el Tóth László, aki legközelebb a jövő csütörtöki, nyíregyházi Világ Kupa viadalon indul – ha sikerül addig szponzort találnia. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?