Pontot szerzett az Inter!

Nagyszombat. Megtört a jég! Szombaton pontot szerzett az Inter. A pozsonyi sárga-feketék Nagyszombatban értek el gólnélküli döntetlent. Jozef Barmoš edző megmenekült, de valószínű, hogy Vukušič feláll a Trnava kispadjáról.
Egyébként nagyon gyenge, nézőriasztó meccset láthatott a majdnem háromezer szurkoló.

Nagyszombat. Megtört a jég! Szombaton pontot szerzett az Inter. A pozsonyi sárga-feketék Nagyszombatban értek el gólnélküli döntetlent. Jozef Barmoš edző megmenekült, de valószínű, hogy Vukušič feláll a Trnava kispadjáról.

Egyébként nagyon gyenge, nézőriasztó meccset láthatott a majdnem háromezer szurkoló. Főleg a Spartak játszott rosszul. A hazaiaknál hibát hibára halmoztak, az egész találkozó alatt csupán egyszer találták el az Inter kapuját. ,,Hajtottunk, küzdöttünk, de hiányzott a szerencse. Ahhoz képest, hogy az utolsó játszott az utolsó előtti ellen, jó meccset láttunk” – mondta meglepetésre Jozef Vukušič, a Trnava mestere. A vendégek edzője elégedett volt a meccs után. ,,Végre jó hetet zártunk. Továbbjutottunk a hazai kupában, és megszereztünk az első pontunkat a ligában” – foglalta össze heti fogásukat Jozef Barmoš.

Jozef Bachratý, a Trnava elnöke még jóval a találkozó után is nagyon mérges volt. ,,Ha rajtam múlna, Jozef Vukušič befejezné a klubban. Sorsáról az elnökség dönt. Szerintem következő szombaton már új edző fogja irányítani a csapatot.” (at)

LIGASTATISZTIKA

Nyolc fordulón át tartott, amíg az Inter Bratislava megszerezte az első bajnoki pontot a 2004/2005-ös évadban. A pozsonyiak eddigi eredménylistája: Artmedia Bratislava–Inter 2:1, Inter–Banská Bystrica 1:4, Rimavská Sobota–Inter 1:0, Inter–Dubnica 0:1, Púchov–Inter 2:1, Inter–Ružomberok 1:5, Trenčín–Inter 2:0, Trnava–Inter 0:0. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?