Pinte Attila is játszott

Győr. Játékosságban a hazai csapat felülmúlta ellenfelét, szép akciókat vezetett, az ezer néző többször is megtapsolta a győri csapat helyenként látványos futballozását. Az Inter az első és a második félidő hajrájában is úgy egyenlített, hogy már nem volt idő újrakezdésre. Góllövők: Szanyó, Perics, Regedei, ill.

Győr. Játékosságban a hazai csapat felülmúlta ellenfelét, szép akciókat vezetett, az ezer néző többször is megtapsolta a győri csapat helyenként látványos futballozását. Az Inter az első és a második félidő hajrájában is úgy egyenlített, hogy már nem volt idő újrakezdésre. Góllövők: Szanyó, Perics, Regedei, ill. Kocúrek 2, Gáspár.

A hazai együttesben csereként pályára lépett Pinte Attila is, akinek ügyéről a FIFA dönt. Ismert, hogy a játékos anyagi vitába keveredett a görög Panioniosszal, de most már csak azt akarja, hogy megkapja a játékengedélyt a nemzetközi szövetségtől. A két csapat a következő összeállításban játszott, Győr: Sebők–Salamon, Stark, Böjte–Peric, Jäkl, Hucika (Pinte), Németh N. (Regedei)–Szanyó (Füzi K.)–Nicsenko, Nagy T. (Geri). Inter: Hýll–Gáspár, Barmoš, Petrán, Paulik–Burza (Horváth B.), Mráz (Brezík), Kocúrek, Petráš–Opršal, Tomčák, Plichta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?