Pető helyett Korolovszky

Budapest. Pető Tamás, a holland Breda középpályása megsérült csapata szombati bajnoki mérkőzésén, így nem játszhat a szerdai Magyarország-Spanyolország barátságos találkozón. Gellei Imre szövetségi kapitány az Újpest labdarúgóját, a tartalék Korolovszky Gábort hívta be a helyére.

Budapest. Pető Tamás, a holland Breda középpályása megsérült csapata szombati bajnoki mérkőzésén, így nem játszhat a szerdai Magyarország-Spanyolország barátságos találkozón. Gellei Imre szövetségi kapitány az Újpest labdarúgóját, a tartalék Korolovszky Gábort hívta be a helyére. Pető az első diagnózis szerint keresztszalag-szakadást szenvedett, s valószínűleg több hónapos pihenőre kényszerül.

A 20.30 órakor kezdődő összecsapásig az együttes a tatai edzőtáborban tréningezik.

A két együttes megállapodott, hogy mindkét szövetségi kapitány 7-7 játékost cserélhet a 90 perc alatt. Az összecsapást a német Helmut Fleischer vezeti. A találkozó előtt köszöntik az idén 75 éves, fényes pályafutása során mindkét válogatottban szerepelt Puskás Ferencet: a Népstadion hivatalosan ettől a naptól viseli majd az Aranycsapat legendás csatárának nevét.

Térdsérülést szenvedett, így nem tarthat a spanyol labdarúgó-válogatottal Iván Helguera, a Real Madrid klasszisa. A középpályás a szombati, Benfica elleni lisszaboni felkészülési mérkőzést követően közölte Inaki Saez szövetségi kapitánnyal, hogy nem tudja vállalni a játékot. A spanyolok ma délután érkeznek Budapestre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?