Pénzínség és fiatalítás

Pozsony. Tavasszal mindkét bajnoki címet fővárosi csapat nyerte a röplabda Extraligában: a nőknél a Slávia UK, a férfiaknél a VKP. Mindkét aranyérmes klubban ismételni szeretnének a hétvégén kezdődő pontvadászat végén is.
SLÁVIA UK. Mindössze a brazil Soarez és Noseková maradt hírmondónak a tavalyi keretből.

Pozsony. Tavasszal mindkét bajnoki címet fővárosi csapat nyerte a röplabda Extraligában: a nőknél a Slávia UK, a férfiaknél a VKP. Mindkét aranyérmes klubban ismételni szeretnének a hétvégén kezdődő pontvadászat végén is.

SLÁVIA UK. Mindössze a brazil Soarez és Noseková maradt hírmondónak a tavalyi keretből. „A jövő ígéretei kapnak lehetőséget, ha élnek az alkalommal, még sokra vihetik” – tájékoztatott a csapatban kialakult helyzetről Vladimír Hančík klubelnök. „Szinte a nullpontról kezdünk, de állok elébe a kihívásnak. Nagy kedvvel készülnek védenceim, s ez hatalmas ütőkártya lehet” – vélekedik Ľubomír Petráš vezetőedző. A többszörös bajnokcsapat B-csapatát Komáromban szerepelteti (erről külön írunk), s állandó pénzínségben szenved, a fiatalítás is ennek a kényszerhelyzetnek a következménye.

VKP. Férfi vonalon a rendőrcsapat a hangadó az országban. Zdeněk Haník cseh edző védencei az új idényben is a bajnoki cím megszerzését kapták feladatul. „Alig változott a keret. Ketten távoztak, s ketten érkeztek, így kissé váratlan a csapat teljesítményeinek ingadozása. Jelenleg ott tartunk, hogy a fiúk képesek legyőzni erős ellenfeleket is, de közben gyengébb együttesektől is kikapnak. A következő hetekben a kiegyensúlyozott teljesítmény élérése a célunk” – árulta el csapatáról a szakvezető. A VKP-ban sem bővelkednek anyagiakban, de olyan még nem fordult elő, hogy nem kaptak volna időben fizetést a játékosok, tette hozzá Boris Sobolovský új klubelnök. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?