Pechjük volt a vágsellyeieknek

Vágsellye. Balszerencsés mér-kőzést vívtak a vágsellyeiek az eperjesiek ellen, szinte már mindenki elkönyvelte a hazai a győzelmet, amikor a 92. percben óriási védelmi megingás után egyenlítettek a keletiek.
De menjünk sorjában. Lendületesen kezdtek a mátyusföldiek, Čirik, Semanko és Vencel nagy helyzetben hibázott.

Vágsellye. Balszerencsés mér-kőzést vívtak a vágsellyeiek az eperjesiek ellen, szinte már mindenki elkönyvelte a hazai a győzelmet, amikor a 92. percben óriási védelmi megingás után egyenlítettek a keletiek.

De menjünk sorjában. Lendületesen kezdtek a mátyusföldiek, Čirik, Semanko és Vencel nagy helyzetben hibázott. A 8. percben az 5 gólos Vyskočot hátulról kíméletlenül elgáncsolták, le is kellett cserélni, ám a tettes még sárga lapot sem kapott... A játékvezetői hármas sok hibát vétett, les címén több esetben is ígéretes hazai támadásokat állítottak meg. A keményen játszó vendégek első lehetőségét a Görögországból visszatért Drobňák (korábban Inter) hagyta ki, közeli próbálkozását Valenský lábbal védte. A 36. percben Drobňák mesteri átadását követően a a Licsérdről igazolt Pagor 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. Szünet után nagyobb sebességre kapcsoltak a hazaiak, Lőrinc bombáját a felső sarokból tornászta ki Štefanovič, de az 58. percben már ő tehetetlen volt: Lőrinc sokadik szöglete után Lancz bólintott a kapuba. Nem sokkal később tetszetős akció végén Vencel fejesével vezetést szerzett a Duslo. Ezután elkeseredetten támadtak az eperjesiek, s a rájátszásban Lancz hibája után az elmélázó védők mellett a jól játszó Viazanko egyenlített.

„Vyskoč sérülése megzavarta a csapatot, a félidő végéig nem is találtuk meg a ritmust. Fordulást követően beszorítottuk ellenfelünket, s úgy tűnt, begyűjtjük a három pontot. Aztán jött Lancz érthetetlen bakija” – mondta lapunknak Ján Rosinský, a Duslo mestere. Karol Kisel, a Tatran vezetőedzője érthetően elégedetten nyilatkozott: „A játék képe alapján rászolgáltunk a döntetlenre. Nem tagadom, ezúttal a szerencse is mellénk pártolt.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?