Pálffy nélkül a szlovákok

Pozsony. Tegnap a koraesti órákban a szlovák fővárosban találkoztak a jégkorongozók közelgő Világ-kupájára készülő szlovák válogatott keret tagjai. A felkészülés nyitányát megelőző sajtótájékoztatón érzékeny veszteségről számolt be Juraj Široký, a hokiszövetség elnöke.

Pozsony. Tegnap a koraesti órákban a szlovák fővárosban találkoztak a jégkorongozók közelgő Világ-kupájára készülő szlovák válogatott keret tagjai. A felkészülés nyitányát megelőző sajtótájékoztatón érzékeny veszteségről számolt be Juraj Široký, a hokiszövetség elnöke. „Sajnos, Žigmund Pálffy bejelentette, hogy nem vállalja a részvételt. Vállműtéte után még nem érzi magát egészségesnek” – közölte a kellemetlen hírt a csúcsvezető. Helyettesét máris kijelölte a válogatott trénere Ján Filc. „Az első számú tartalék, Cibák már ma este elfoglalhatja Pállfy megüresedett helyét. Egyébként a keret többi tagja egészséges. Köztük azok is (Nagy, Višňovský, Somík, Zedník), akik az idény közben, vagy annak befejezése után műtéten estek át. De vajon mi van azzal a három kerettaggal (Bondra, Demitra, Stümpel) akinek még nincs szerződése az új idényre? „Mindegyikük vállalta a játékot. A Világ-kupa szervezői azokat, akik a 2003/2004-es bajnoki idényben szóhoz jutottak az NHL-ben sérülés esetén két évre szóló magas biztosítási összeggel kárpótolják” – adta közre a közelgő hokifieszta egyik fontos tudnivalóját Peter Šťastný, a nemzeti együttes menedzsere. Egyébként a pozsonyi felkészülés a jégen és a tornateremben zajlik. Megtudtuk, az erőnléti edzéseken az egykori honi sztárbirkózó, Jozef Lohyňa is kezelésbe veszi a korongozókat. Az elutazás előtti főpróbának számító Szlovákia–Svédország találkozóra vasárnap 17 órai kezdettel kerül sor a fővárosi ST Arénában. A magas jegyárak (1000, 1500 Sk ) ellenére már elővételben elkelt a belépők 99 százaléka. A maradék 400 jegyet holnap 13 órától még megvásárolhatják a Ondrej Nepela-stadion jegypénztáraiban. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?