Pačinda csalódott

Erik Pačinda remekül futballozott az aranyosmarótiak elleni bajnokin, pedig a meccs hajnalán halt meg az édesapja. A DAC 29 éves házi gólkirályát faggattuk a meccs után.Milyen volt a mérkőzés belülről?Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a három pont sorsát.

Erik Pačinda remekül futballozott az aranyosmarótiak elleni bajnokin, pedig a meccs hajnalán halt meg az édesapja. A DAC 29 éves házi gólkirályát faggattuk a meccs után.

Milyen volt a mérkőzés belülről?

Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a három pont sorsát. Uraltuk a meccset, a gólokon kívül három-négy ziccert is elpuskáztunk. Aztán a szünet után váratlanul feltámadtak az aranyosmarótiak. De a szépítésük után góllal válaszoltunk, 3:1-nél nem hittem volna, hogy döntetlen lesz a vége.

Mi okozta a negyedórás védelmi rövidzárlatot?

Erre mi sem tudjuk a választ. Hatvan percig kiválóan futballoztunk, aztán pedig sokat hibáztunk. Nagyon csalódott vagyok, mert a második helyen szerettük volna zárni az őszi idényt.

Hogy ez nem sikerült, abban közrejátszott, hogy négy döntetlennel fejezték be az idényt.

A korábbi három meccsünkön, a zsolnaiak, a nyitraiak és az eperjesiek ellen nem és nem sikerült a hálóba találnunk. Végre megtört a jég, három gólt lőttünk, álmunkban sem gondoltuk, hogy ugyanannyit kapunk is a ViOntól.

Nyolc góllal ön a csapat házi gólkirálya…

Az a feladatom, hogy gólokat lőjek. Sokkal jobban örülnék, ha a második helyen telelve lettem volna házi gólkirály.

Miként értékeli a DAC őszi szezonját?

Voltak remek meccseink, de kevésbe sikeres találkozóink is. Nemcsak ott akarunk lenni az első hatban, hanem célunk az Európa Liga-szereplés kivívása. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?