Ondrej Gajdáčcsal, a szlovák vízilabda-válogatott edzőjével

A tervezettnél négy nappal korában utazik a brazíliai olimpiai selejtező színhelyére a szlovák válogatott. Miért?
Le kellett mondanunk a németországi tornát, mert az európai klubokban szereplő játékosainkat nem engedték el a viadalra. Ezért hazai edzőtáborozást terveztünk.

A tervezettnél négy nappal korában utazik a brazíliai olimpiai selejtező színhelyére a szlovák válogatott. Miért?

Le kellett mondanunk a németországi tornát, mert az európai klubokban szereplő játékosainkat nem engedték el a viadalra. Ezért hazai edzőtáborozást terveztünk. Időközben meghívást kaptunk Sao Paulóból, s ezt természetesen elfogadtuk, annál is inkább, mert a négynapos ott-tartózkodásunkat a rendezők fedezik.

Milyen ellenfelekkel mérkőzik a szlovák válogatott?

A január 21-én kezdődő seregszemlén az előrejelzések alapján a kanadai együttessel, valamint hazai gárdák ellen játszunk. Az akklimatizáció szempontjából igencsak jó lesz ez a torna, amely ugyan váratlanul jött, de nekünk megfelel.

Hány tagú keret utazik Dél-Amerikába?

Tizenhét játékos élvezi a bizalmamat. Név szerint: Gogola, Hruška Nováček, Brúder, Zaťovič, Mravík, Hrošík, Gergely Mihály, Gyurcsi, Veszelits, Kaid, Bačo, Nižný, Cipov, Poláčik, Grman és Nagy.

Ismét a válogatott keretben található Román Poláčik.

Roman a közelmúltban úgy döntött, hogy folytatja, az olasz A-ligába szerződött, s jó formában pólózik, ezért került vissza a csapatba. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?