Nincs már veretlen csapat az NB I-ben

NB I

A 9. fordulóban tűnt el a labdarúgó NB I tabellájából az egyik utolsó nulla: a Ferencváros elszenvedte idénybeli első vereségét.

Igaz, a zöld-fehérek még csak a hetedik meccsüket játszották a bajnokság új szezonjában, és a kecskeméti 0:2 dacára továbbra is a tabella élén állnak. „Változatlanul az élen!” – virított a klub hivatalos FB-oldalának hétfő este hétig egyetlen új aznapi bejegyzése. Érthető, hogy a címvédőnél nem dőltek a kardjukba, Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző is annyit jegyzett csak meg, nem szabad bűnbakot keresni: „ A legnagyobb tanulság a Crvena zvezda elleni EL-csoportmeccs előtt, hogy semmiképpen sem szabad majd úgy játszanunk, mint vasárnap.

A másik oldal felhőtlen boldogságát sem kell magyarázni. „ A Kecskeméti TE szenzációs játékot bemutatva már az első félidőben elhúzott, és ezt az előnyt a lefújásig is sikerült megtartani a szenzációs közönség buzdítása mellett.Fogalmazásbeli botlás ide, erős túlzások oda, a hév jogosan ragadta el a lila-fehérek klubhonlapjának szerkesztőjét is. Az újonc története legjobb szezonrajtját produkálja eddig. „Örülünk, hogy elvettük a Ferencváros veretlenségét, de azért nem fogunk elszállni magunktól – nyilatkozott meglehetősen visszafogottan a győzelmet jelentő gólok szerzője, Nagy Krisztián.

A kecskemétiek így másodikok a tabellán, annak is köszönhetően, hogy a Puskás Akadémia nem tudta megnyerni a Fehérvár elleni meccsét vasárnap este (1:1). Pedig Hornyák Zsolt vezetőedző szerint három góllal kellett volna győzniük a felcsútiaknak. „ A Fehérvár nem jelentett veszélyt a kapunkra, bosszantó, hogy szöglet után tudott betalálni. Sajnos a cseréink közül nem mindenki tudott segíteni. Nem tetszett néhány játékos hozzáállása, egy ilyen meccsen csúszni-mászni kell – mondta a Nemzeti Sportnak a köbölkúti származású szakember.

A 9. forduló legnagyobb arányú győzelmét az Újpest aratta a Kisvárda ellen, Utóbbi gárdai teljes szakmai stábja felajánlotta a lemondását, amit azonban Révész Attila sportigazgató nem fogadott el. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?