Nincs már nyeretlen csapat az NB I-ben

A labdarúgó NB I 6. fordulójában győzni tudott az eddig nyeretlen Debrecen és Puskás Akadémia is.

A labdarúgó NB I 6. fordulójában győzni tudott az eddig nyeretlen Debrecen és Puskás Akadémia is. A Honvéd a Mezőkövesd legyűrésével őrzi vezető helyét a tabellán, miután az Európa Liga rájátszásában érdekelt Videoton csak szeptember 6-án lép pályára a Paks ellen.

Doll még megmenekült

Thomas Dollt az elmúlt hetekben egyre több támadás éri a ferencvárosi szurkolók részéről a csapat gyenge szereplése miatt. Éppen ezért a Haladás elleni mérkőzés duplán fontos volt számára. A német szakember szerencséje, hogy az NB I egyik leggyengébb képességű együttese volt az ellenfél. A korai gól megnyugtatta a Fradit, és bár a hazaiak nem játszottak jól, végül hozták a kötelezőt, ezzel pedig egyelőre elcsitultak azok a hangok, amelyek edzőváltást sürgetnek a zöld-fehéreknél. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a szakvezetőnek volt egy elejtett mondata, ami minimum elgondolkodtató: „Hallottam olyan hangokat, hogy a labdarúgók ellenem dolgoznak, de ma is bebizonyosodott, hogy nem így van” – „nyugtatott” meg mindenkit Doll.

A legrosszabb meccs

A zárt kapu már előrevetítette, hogy az Újpest–DVTK mérkőzés valószínűleg nem lesz minden idők legizgalmasabb NB I-es találkozója. A meccs színvonala, valamint a csapatok játéka azonban minden várakozást alulmúlt. Az ellenfél térfelén alig tudtak kettőt egymáshoz passzolni ugyanolyan mezben lévő játékosok, de a mezőnyben szaladgáló társakhoz a kapusok is „felnőttek”, hiszen mindkét találat óriási hiba után született. A Diósgyőr gólja előtt Filip Pajovics messzire kijött a kapujából, majd luftot fejelt, míg a hajrában a másik oldalon Antal Botond mindenkit letarolt az öt és felesen belül, csak éppen a labdát nem tudta elütni. Más kérdés, hogy az újpestiek egyenlítő találata lesről született…

Siránkozó edzők

Kiesési rangadót vívott egymással az NB I két újonca, a Puskás Akadémia és a Balmazújváros. A felcsútiaknak létkérdés volt a győzelem, hiszen öt forduló alatt ez még egyszer sem jött össze nekik. Pintér Attila együttese végül begyűjtötte a három pontot, de a találkozó nem emiatt marad emlékezetes. Horváth Ferenc, a vendégek szakvezetője ugyanis a mérkőzés utáni nyilatkozatában elegánsan „nekiment” kollégájának, utalva arra, hogy Pintér szinte minden meccs után bírózik: „A sírás olyan, mint az ima. Akiknek sírsz, azok meghallgatják. Igen, a bírói hibákra gondolok. Például az első gólra, ami lélektanilag mindig nagyon fontos. Lerántották az egyik játékosomat, nem olyan bonyolult ez…” – siránkozott ezúttal Horváth.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?