Nincs háború az öltözőben

Lisszabon. „Amit most átélek Portugáliában, ahhoz képest szinte semmi a két évvel ezelőtti világbajnoki címünk Brazíliával.

Lisszabon. „Amit most átélek Portugáliában, ahhoz képest szinte semmi a két évvel ezelőtti világbajnoki címünk Brazíliával. Persze a két szituáció nehezen összehasonlítható, de azt hiszem, a mostani hangulat felülmúlhatatlan” – jelentette ki Luis Felipe Scolari portugál szövetségi kapitány a Hollandia elleni 2:1-es győzelem után.

Scolari szavai mindent elmondanak a szerda éjszakai lisszaboni atmoszféráról. „Portugália korábban sohasem jutott világverseny döntőjébe, ezért leírhatatlan ez a hangulat, amely most az országban, s persze az öltözőnkben is uralkodik”, mondta Scolari a meccset követő sajtóértekezleten.

„Brazília előzőleg már négyszer volt világbajnok, ezért az ötödik vb-aranyat, ha nem is közömbösen, de mégsem az újdonság varázsával fogadta a közvélemény. Ami most itt folyik, az felülmúlhatatlan” – fejtette ki az 55 éves kapitány.

„Még egy szempontból nagy nap a mai: 1995-ben az Ajax – melynek öt játékosa lépett ma pályára a hollandoknál – legyőzte az Interkontinentális Kupa döntőjében az általam irányított Gremio Porto Alegrét. Most sikerült a visszavágás.”

A sajtó által megszellőztetett, állítólagos öltözőbeli rossz hangulatról ennyit mondott Scolari: „Ilyesmi nem létezik, ez az újságírók kitalációja. Mindenki tiszteli a másikat a mi csapatunkban.”

Scolari elmondása szerint nem felelnek meg a valóságnak azok a sajtóban megjelent híresztelések, melyek szerint Luis Figo becsmérlően nyilatkozott volna a honosított brazil játékosokról, például Decóról.” (o-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?