NHL

New York. Nem lehet azzal gyanúsítani az Ottawa csapatát, hogy ne tenne meg mindent a szurkolók, s a jégkorongsportot szeretők kedvéért.

New York. Nem lehet azzal gyanúsítani az Ottawa csapatát, hogy ne tenne meg mindent a szurkolók, s a jégkorongsportot szeretők kedvéért. Az NHL listavezetője ugyanis előbb negyven perc, azaz két harmad alatt „megnyert” egy összecsapást, hogy aztán 3:0-ás előnyét nyolc perc alatt a Devilsnek ajándékozva a hajrá hetven másodpercében még két gólt ütve győztesen térjen haza. A mérkőzés hőse a két-két gólt szerző Havlát, Hossa duó, no meg a hajrában egy lepattanó korongot a legjobbkor a hálóba kotró Bonk volt. „Szükségünk volt a győzelemre, ellenfelünk emberelőnyös helyzetit jól kihasználva kapaszkodott vissza. Ám játékunk hitelét éppen az adta meg, hogy nem álltuk le, s így is győzni tudtunk” – nyilatkozta boldogan Bonk. Győzelmével az Ottawa hatpontos előnnyel vezet már a Devils előtt a Keleti-főcsoportban.

Ha az NHL egészét nézzük, akkor a nyugati első Dallas is leszakad egy pontocskával a Senatorstól, miután hazai környezetben nem bírt a Calgaryvel. A kanadai gárda a találkozó elején megszerezte a vezetést, amelyet Young csupán négy perccel a rendes játékidő letelte előtt tudott egalizálni, elrontva ezzel Turek kapus statisztikáját.

Buffalo–Montreal 2:1 – hosszabbítás után (0:1, 1:0, 0:0 – 1:0), Varaďa, Šatan, illetve Bulis; Carolina–Boston 1:1 (1:0, 0:0, 0:1), O’Neill, ill. Rolston; Tampa Bay– Atlanta 2:0 (0:0, 0:0, 2:0), St. Louis, Richards; New Jersey–Ottawa 3:5 (0:2, 0:1, 3:2), Niedermayer, Friesen, Nieuwendyk, ill. Havlát 2, Hossa 2, Bonk; Minnesota–Rangers 2:4 (1:2, 1:2, 0:1), Brunette, Zsoltok, ill. McCarthy, Leetch, Messier, Holík; Dallas–Calgary 1:1 (0:1, 0:0, 1:0), Young, ill. Szaprikin; San Jose–Islanders 0:3 (0:1, 0:2, 0:0), Peca 2, Jonsson; Anaheim–Columbus 2:0 (0:0, 1:0, 1:0), Kariya, Rucchin. (O–O)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?