„Nem volt gondunk Camachóval”

Madrid. David Beckham szerint sem ő, sem a csapattársai nem felelősek José Antonio Camacho vezetőedző lemondásáért a Real Madrid labdarúgócsapatánál – írja a Reuters hírügynökség.
„Végtére is az ő személyes döntése volt az egész” – nyilatkozta a Bernabéu-stadionban tartott sajtótájékoztatón az angol középpályás.

Madrid. David Beckham szerint sem ő, sem a csapattársai nem felelősek José Antonio Camacho vezetőedző lemondásáért a Real Madrid labdarúgócsapatánál – írja a Reuters hírügynökség.

„Végtére is az ő személyes döntése volt az egész” – nyilatkozta a Bernabéu-stadionban tartott sajtótájékoztatón az angol középpályás.

Mint ismert, Camacho azzal indokolta a távozását, hogy nincs egyetértés közte és az együttes között. „Mi csak futballozni szeretnénk, méghozzá jól – folytatta a játékos. – Az emberek mindenféléket mondhatnank arról, mit csinálunk és mennyit keresünk, de az biztos, hogy a pályán csak egy dolog fontos számunkra: a győzelem. Már megnyertem egyszer a Bajnokok Ligáját (a Manchester Uniteddel 1999-ben), és szeretném még egyszer megszerezni a kupát. Hatszor voltam angol bajnok, és bajnok akarok lenni a Real Madriddal is Spanyolországban.”

Beckham azt is hangsúlyozta, hogy ő személy szerint jó kapcsolatban volt Camachóval. „Nem ismertem őt korábban, de velem mindig kedves volt, és jó edzőnek tartom. Kár, hogy távozik a kispadról, de tiszteletben kell tartani a döntését. Az én dolgom most az, hogy bizalmat szavazzak az új szakvezetőnek.”

Az angol válogatott csapatkapitánya azt is tagadta, hogy kenyértörésre került volna a sor bármelyik sztár és Camacho között. „Nagyon jó volt a kapcsolat közte és a csapat között, és biztos vagyok abban, hogy egyetlen játékosnak sem volt vele problémája” – fogalmazott.

José Antonio Camacho lemondása után nem sokkal hírbe hozták a Reallal Sven-Göran Erikssont, az angol válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát. A svéd szakember tagadta, hogy bármiféle kapcsolatfelvétel történt közte és a spanyol klub vezetősége között.

„Az égvilágon senkivel nem beszéltem a Real Madridtól. Élő szerződésem van, ennyi...” - mondta az UEFA edzői konferenciáján, Stockholmban.

Több brit napilap nem hiszi, hogy a Real Madridnál tartós megoldásnak tekintik Mariano Garcia Remón vezetőedzői kinevezését, ezért azonnal nyomozni kezdtek az után a tekintélyes szakember után, akiről elképzelhetőnek tartják, hogy a királyi gárda szakvezetője legyen. (NS)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?