Nehéz győzelem...

Zsolna. A bajnokság első fordulójából elhalasztott mérkőzésen a hazaiak hozták az ún. kötelező győzelmet, de ez elég nehezen született meg. Az első félidőben ugyan mezőnyfölényben futballoztak, de nem tudták áttörni a nagyszombati védelmet.

Zsolna. A bajnokság első fordulójából elhalasztott mérkőzésen a hazaiak hozták az ún. kötelező győzelmet, de ez elég nehezen született meg. Az első félidőben ugyan mezőnyfölényben futballoztak, de nem tudták áttörni a nagyszombati védelmet. A második negyvenöt percben ez sikerült, ám ekkor a vendégek már csak tíz emberrel játszottak, Krisst az első félidő hajrájában durvaságért kiállította a játékvezető. A vendégek nem adták fel, egyenlítettek, a hajrában azonban Šesták belőtte a hazaiak győztes gólját.

MŠK Žilina–Spartak Trnava 2:1 (0:0). Góllövők: Bartoš (60.), Šesták (84.), ill. Kožuch (80.). Játékvezető: Tomčík, 4600 néző. Sárga lap: Šesták, Barčík, ill. P. Ďuriš, Kopúnek, Poljovka, Molnár. Piros lap: Šesták (87., a második sárga lap után, elrúgta a labdát), Kriss (44.). ŽILINA: Mucha–Čišovský, Doležaj, Labant, Vomáčka (81. Gottwald)– Barčík, Štrba (56. Pečalka, Sninský (90. Krško), M. Ďurica–Šesták, Bartoš. TRNAVA: Kamenár–Poljovka, Hrabal, Staňo (64. Fall), Gerich (78. Hodúr)–Ďuriš (73. Molnár), Kopúnek, Ujlaky, Šimko–Kriss, Kožuch.

Az edzők mondták, LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Jól szervezett csapat ellen játszottunk, nehéz volt áttörni a védelmét. Örülök, hogy nyertünk, de csak az eredménnyel vagyok maradéktalanul elégedett, csapatomból sokan tudásuk alatt futballoztak, s ez eredményezte a szoros győzelmünket.”

JOZEF VUKUŠIČ (Trnava): „Amilyen teljesítményt nyújtottunk, döntetlent érdemeltünk volna. Az első félidő némileg statikus futballt hozott, alig akadtak gólhelyzetek. A Žilina összjátékban nagyon erős csapat, hazai pályán képes beszorítani ellenfelét. Kár, hogy Kriss piros lapot kapott, mert tíz emberrel játszani 45 percig nem egyszerű dolog.”

1. Žilina 3 2 1 0 8:3 7

2. B. Bystrica 3 2 1 0 7:3 7

3. Dubnica 3 2 1 0 5:1 7

4. Rim. Sobota 3 2 0 1 3:1 6

5. Petržalka 3 2 0 1 6:7 6

6. Trenčín 3 1 1 1 3:3 4

7. Trnava 3 1 0 2 5:6 3

8. Ružomberok 3 1 0 2 1:4 3

9. Inter 3 0 0 3 2:7 0

10. Púchov 3 0 0 3 1:6 0

Következik, 4. forduló – augusztus 21., szombat, 17.00: Trnava–Ružomberok, Trenčín–Púchov, Inter–Dubnica, Žilina–Rim. Sobota. Augusztus 22., vasárnap, 10.30: Artmedia Bratislava–B. Bystrica. (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?