Néha a kapanyél is elsül

Pozsony. Több jó teljesítményt láthattunk a szlovák labdarúgócsapatban a lettek elleni vb-selejtező mérkőzésen. Miroslav Karhan külön is megérdemli a dicséretet, hiszen két góllal járult hozzá a sikerhez.
Hogyan értékelné a találkozót?
Ismét elrontottuk az elejét, de talán így kell lennie, hogy jól játsszunk.

Pozsony. Több jó teljesítményt láthattunk a szlovák labdarúgócsapatban a lettek elleni vb-selejtező mérkőzésen. Miroslav Karhan külön is megérdemli a dicséretet, hiszen két góllal járult hozzá a sikerhez.

Hogyan értékelné a találkozót?

Ismét elrontottuk az elejét, de talán így kell lennie, hogy jól játsszunk. Ha a mérkőzés elején csúszik be egy ilyen baki, még van idő javítani. Végig hajtottunk. Négy gól egy félidő alatt, szerintem elégedettek lehetünk.

A negyedik gól előtti szituáció begyakorolt figura volt?

Nem, a jó helyzetfelismerésből adódott. A csapat már rendelkezik annyi rutinnal, hogy felismerje az ilyen lehetőségeket és kamatoztatni is tudja. Sikerült jól eltalálnom a labdát, kicsit talán meg is pattant egy védőn, és szerencsére a kapuban kötött ki.

Két gól, kapufa. Nem rossz mérleg!

A tény, hogy a klubcsapatomban és a válogatottban is élvezem az edzők bizalmát, a teljesítményemen is tükröződik. Nem tartom magam kifejezett gólgyárosnak, de néha megesik, hogy a kapanyél is elsül.A lettek azt játszották, amit várni lehetett.

Nem leptek meg minket. A két gyors gól a második félidő elején megfogta őket, de a hátrány elle-nére sem kezdtek el nyitottabban futballozni. Igazságtalan lett volna, ha ilyen játékkal pontot tudtak volna szerezni.Lendületben a csapat. Nem kár, hogy az idén már nem játszanak több selejtező mér-kőzést?

Elégedjünk meg azzal, ami van. A többi találkozón majd elválik, mire vagyunk igazán képesek. Szép számú szurkoló is utat talált a stadionba. Kijöhettek volna még többen is...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?