A negyedik helyről rajtol a DAC, így készülnek a folytatásra

Pačinda

A DAC vasárnap (14.00) a sereghajtó senicai csapat otthonában kezdi meg a tavaszi idényt. A sárga-kékek bíznak benne, hogy sikeresen rajtolnak.

Hatalmas változások történtek az erdőháti együttesnél, dél-amerikai tulajdonosok vették át a klubot, és a téli szünetben tizenkét új játékos érkezett. Ladislav Hudec vezetőedzőt a holland Ton Caanen váltotta fel.

Tudják ezt a dunaszerdahelyiek, ezért nagyon komolyan veszik az összecsapást. „Rendkívül nehéz meccs vár ránk a szívós erdőhátiak otthonában. Új trénerük van a hazaiaknak, és egy tucat játékost igazoltak. Nagyon motiváltan várják a ligarajtot. De mi is készen állunk, jó eredménnyel szeretnénk nyitni” – jelentette ki Marco Rossi, a DAC olasz vezetőedzője a szerdai sajtótájékoztatón.

A dunaszerdahelyiek a negyedik helyről várják a folytatást, még három forduló van hátra az alapszakaszból, amely után a felsőházban és az alsóházban folytatódnak a küzdelmek. A DAC mindenképpen az elitcsoportban akar szerepelni.

Kapcsolódó cikkünk

„Úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült a felkészülés. Voltak jó és gyengébb meccseink is. Erőnlétileg remek állapotban vagyunk, mentálisan viszont még van hova javulnunk, hiszen a mérkőzéseken több olyan periódus is akadt, amelyek során nem a megfelelő módon koncentráltunk. Szerintem vasárnapra százszázalékosak leszünk – mondta Kalmár Zsolt a DAC honlapjának. – Ami a nyitómeccset illeti, hallottam, hogy sok új játékosuk és új edzőjük is van a senicaiaknak. Nem lesz könnyű meccs, hiszen idegenben lépünk pályára, és valószínűleg a talaj sem lesz olyan minőségű, amely a mi játékunknak kedvezne. Harcos összecsapásra számítok, de a három pontért utazunk.”

A dunaszerdahelyi csapat a senicai összecsapást követően kétszer a MOL Arénában játszik, előbb a nagymihályi együttest, majd a listavezető nagyszombati Spartakot fogadja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?