NB I: a Fradinál minden adott a címvédéshez

Fradi

Jól bírta az őszi szezonban a kettős terhelést a Fradi, így az élről várhatja a labdarúgó NB I ma kezdődő tavaszi idényét. Nyomában ott van a Fehérvár, amely valószínűleg egyedüli riválisként jelenthet fenyegetést Rebrovék számára.

Erősített a téli átigazolási időszakban a listavezető Fradi: az őszi szezonban a svájci Luganóval Európa-liga-csoportkörben szereplő Vécsei Bálint, valamint az argentin Lanúsból érkező fiatal támadó, Gastón Andrés Lódico is aláírt a csapathoz. Ráadásul a régi közönségkedvenc, Somália is visszatért, míg a távozók között csak kiegészítő embereket találunk: Ihnatyenko vagy Priskin után valószínűleg nem sokan fognak sírni az Üllői úton. Szergej Rebrov csapatának így gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy megvédje címét: a Fradi előnye négy pont a Fehérvárral szemben, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott.

A fehérváriak egyelőre csak a korábban francia utánpótlás-válogatott Lyes Hourival erősítettek, aki a román Viitorul csapatából érkezett, de ott van a kiszemeltek között Nikolics Nemanja is, aki biztosan távozik Chicagóból. A Fradit megelőzni azonban a régi-új vezetőedzővel, Joan Carrillóval is nehéz feladatnak tűnik.

Az EL-selejtezőt érő harmadik helyért ezúttal is ádáz csata várható: jelenleg a Mezőkövesd tanyázik a dobogó legalsó fokán, Guzmics Richárd leigazolása pedig azt jelzi, hogy Kuttor Attila csapatának célja egyértelműen a bravúros helyezés megtartása. 
Meglátjuk, mire lesz képes a Puskás Akadémia, amely elengedte legjobbját, Ezequiel Hentyt a Slovanhoz, vagy a kiszámíthatatlan Honvéd, ahol a pocsék kezdést egy hétmeccses veretlenségi széria követte.

A téli átigazolási szezon legnagyobb meglepetését az újpestiek szolgáltatták, miután eladták a góllövőlistát vezető Feczesin Róbertet a másodosztályú Vasasnak.

Jelenleg az idény két újonca, a ZTE és a Kaposvár áll kiesőhelyen, utóbbinak tetemes a lemaradása a tabella végén. Rajtuk kívül egyelőre a Paksot, a Diósgyőrt, és hatalmas meglepetésre a Debrecent is a kiesés réme fenyegeti.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?