„Mint 13 éves amatőrök”

Felcsút.

Felcsút. A Videoton az idegenben elért gól nélküli döntetlen után Felcsúton 4:0-ra kikapott a szerb Partizan Beogradtól a labdarúgó Európa Liga-selejtező negyedik fordulójának visszavágóján, így nem jutott a sorozat csoportkörébe.

A székesfehérváriak búcsújával a magyar csapatok immár sorozatban ötödik éve nem jutottak egyik európai kupasorozat főtáblájára, azaz csoportkörébe sem.

Hazai szempontból hidegzuhannyal indult a meccs, egy gyors szerb ellentámadás végén a korábban Rózsahegyen játszó Tawamba lőtt gólt. Lazovics kétszer is válaszolhatott volna, majd Henty ziccerben lőtt kapu mellé. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a félidő közepén növelte előnyét a Partizan: az egykori Slovan-csatár Soumah volt eredményes. A továbbjutás kérdése eldőlni látszott, a szerbek újabb találatukkal a 35. percben biztossá tették csoportkörbe jutásukat. Fordulást követően Juhász kiállítása tovább rontotta a Videoton helyzetét, amely tíz emberrel is próbált támadni. A Partizan emberelőnyben kedvére alakította ki a helyzeteket, amelyek közül Djurdjevics értékesített egyet, megadva ezzel a kegyelemdöfést a székesfehérváriaknak.

„Nem húznám rá a védekezésre a kiesést, de tényleg katasztrofális hibákat követtünk ma el. A meccs elején támadtunk, támadtunk, de Sztojkovics jól védett – értékelt Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője. – Azt többször elmondtam már korábban, hogy nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezen a szinten ajándékokat adjunk az ellenfeleknek, de sajnos ma adtunk többet is. Mesterien kihasználta a Partizan a lehetőségeket, mi pedig néhány helyzetben úgy viselkedtünk, mint a 13 éves amatőr focisták.”

„Nagyon csalódottak vagyunk, hiszen arra készültünk, hogy bejutunk az EL csoportkörébe. Bátran, támadólag kezdtünk, sajnos az első percekben kimaradtak a lehetőségeink, aztán a 6. percben minden romba dőlt, amit elterveztünk” – tette hozzá Stopira, a székesfehérváriak hátvédje. (MTI, vidi.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?