Milyen érzés kétszeres Európa-bajnoknak lenni?

Cseh László, a madridi úszó-Eb legeredményesebb magyar szereplőjével:
Fantasztikus. Én már egy arannyal és egy bronzzal is beértem volna. Négyszáz vegyesen a favoritok közé tartoztam; hiszen a tavaszi világbajnokságon második voltam.

Cseh László, a madridi úszó-Eb legeredményesebb magyar szereplőjével:

Fantasztikus. Én már egy arannyal és egy bronzzal is beértem volna. Négyszáz vegyesen a favoritok közé tartoztam; hiszen a tavaszi világbajnokságon második voltam. Remekül csíptem el a rajtot, minden az elképzeléseim szerint alakult, hiszen a 100 gyors előtt megnyugtató előnnyel vezettem. Nagyszerű érzés volt úgy az élen haladni, hogy a madridi uszoda közönsége felállva tapsolt.

Ezt megelőzően 100 háton drámai csatát vívott az osztrák Rogannal. Mindössze egy századdal előzte meg.

Végtelenül boldog vagyok, hogy én nyertem, s hogy 23 év után magyar siker született ezen a távon. Nem volt veszítenivalóm, éppen ezért nyugodtan és lendületesen kezdtem a hatos pályán. Engem nem zavart a szakadó eső és a viharos szél. Edzőm, Turi György megjósolta, ha pokoli tempót fogok diktálni, akkor én nyerem a versenyt.

A két aranyérem után jött a ráadás, hiszen harmadik lett a magyar férfi 400x100-as vegyes váltó.

Nem tudom, hogy bírtam, mert alig pihentem a 400 m-es döntő után. Igyekeztem, mert éreztem dobogós helyen végezhetünk. Örülök, hogy sikerült! (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?