Messi távozása továbbra is napirendi téma Barcelonában

Lionel Messi

Egy spanyol rádióadó szerint Lionel Messi megszakította a szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalásokat a Barcelona labdarúgócsapatával.

A Cadena Ser értesülései alapján az argentin sztár készen áll arra, hogy jelenlegi kontraktusa jövő júniusi lejártakor elhagyja a katalánokat.

A 33 éves támadó új szerződéséről édesapja tárgyalt a Barcelonával, ám Messi a jelentések szerint elégedetlen azzal, hogy a média őt teszi felelőssé a csapatnál az utóbbi időben történtekért, így például Ernesto Valverde menesztéséért. Ráadásul a keret jelenlegi összetétele sem tetszik neki, az ugyanis meglátása szerint nem megfelelő minőségű.

Messi kedden szerezte pályafutása 700. gólját, azonban ez is kevés volt ahhoz, hogy csapata legyőzze az Atlético Madridot, így pedig címvédőként már négy pont a hátránya a Real Madriddal szemben. A szezonból még öt forduló van hátra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?