Mennyből a pokolba Somorján

Tovább tart a somorjaiak vesszőfutása, ezúttal odahaza a listavezető zsolnai csikócsapattól szenvedtek 3:2-es vereséget a II. labdarúgóliga hatodik fordulójában.Álomszerűen kezdték a mérkőzést a hazaiak, akik támadó szellemű játékukkal és látványos kombinációikkal meglepték a vendégeket.

Tovább tart a somorjaiak vesszőfutása, ezúttal odahaza a listavezető zsolnai csikócsapattól szenvedtek 3:2-es vereséget a II. labdarúgóliga hatodik fordulójában.

Álomszerűen kezdték a mérkőzést a hazaiak, akik támadó szellemű játékukkal és látványos kombinációikkal meglepték a vendégeket. Mezovský, majd Nascimento került gólhelyzetbe, de Holec mindkétszer bravúrosan hárított. Az első csapat keretébe tartozó zsolnai kapus továbbra is jeleskedett, de aztán kétszer már ő is tehetetlen volt. A 35. percben Sluka labda helyett Štrbák lövésre lendülő lábát találta el az ötösön, és a jogosan megítélt büntetőt Šmehyl magabiztosan értékesítette – 1:0. Nem sokkal ezután Nascimento gyönyörű szöktetésével Juliao robogott kapura, és futtából ballal kilőtte a jobb alsó sarkot – 2:0.

Szünet után úgy léptek pályára a vendégek, mintha az öltözőben vért ittak volna. Még nagyobb sebességre kapcsoltak, a somorjaiak viszont eléggé meggondolatlanul támadtak tovább, ráadásul fegyelmezetlenségből vagy erőnléti gondok miatt nem zártak vissza kellő időben. Ezzel szinte tálcán kínálták ellenfelüknek a helyzeteket, akik bő tíz perc alatt fordítottak, és lerendezték a meccset. Az 53. percben Michlík a hazai védők díszkíséretében emelt a bal felső sarokba – 2:1. Kisvártatva Boženík hagyta faképnél a szellősen védekező ellenfeleit – 2:2. A kegyelemdöfést pedig Martinček adta meg, aki lefutotta az ólomlábakon cammogó Fujakot, majd közelről a hálóba gurított – 2:3.

Az utolsó fél órában a vendéglátók tovább küzdöttek és küszködtek, de fizikai, miként mentális erejük sem maradt legalább az egyenlítésre, amit Mika Lönnström edző szerint megérdemeltek volna. Őt a mérkőzés után a hazai szurkolók egy része bírálta hangosan, biztatónak szánt állandó bekiabálását kérdő mondattá alakítva: „Very good?”. A finn szakvezető szótlanul, lehorgasztott fejjel baktatott a bejárat felé. A nyáron nagy reményeket dédelgető somorjaiak immár a tabella utolsó helyére csúsztak vissza, ami nyilvánvaló válasszal szolgál. Ideje lenne, ha végre a brazil tulajdonosok is elgondolkodnának a zsinórban ötödik bajnoki vereség okain.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?