Menekül a Matador

Púchov. Menekül a Púchov! Izgalmas, fordulatokban gazdag meccsen nyertek Breškáék a pozsonyiak ellen. A Matador sorozatban ötödször nem kapott ki. A vezetést a hazaiak szerezték meg, de gyorsan egyenlített az Inter. Már az első félidőben rengeteg hazai helyzet kimaradt. ,,Hát igen. Ezért állunk így a táblázaton.

Púchov. Menekül a Púchov! Izgalmas, fordulatokban gazdag meccsen nyertek Breškáék a pozsonyiak ellen. A Matador sorozatban ötödször nem kapott ki. A vezetést a hazaiak szerezték meg, de gyorsan egyenlített az Inter. Már az első félidőben rengeteg hazai helyzet kimaradt. ,,Hát igen. Ezért állunk így a táblázaton. A mezőnyben jól adogatunk, de helyzeteinkből nehezen találunk a kapuba” – nyilatkozta Milan Lešický, a Púchov edzője.

Fordulás után az Inter sokkolta a közönséget: Halenár révén vezetést szerzett. Innen fordított a Matador, ami elszomorította Pecze Károlyt, a vendégek mesterét: ,,A meccs kétharmada alatt akaratunk érvényesült. Mégis azt mondom: a hazaiak megérdemelték a győzelmet.”

Góllövők: Breška (63., 65.), Guľa (13.), Belák (76.), ill. Tomčák (15.), Halenár (47.). Játékvezető: Šipoš, 1722 néző. Sárga lap: Hricko, Lembakoali, Halenár. PÚCHOV: Bernady–Hricko, Zavaterník, Pavol Vavrík, Jambor–Bakoš, Peter Majerník, Guľa, Belák–Demján (75. Besta), Breška (90. Nemec). INTER: Hýll–Čišovský, Šedivý, R. Kunzo (75. Opršal), Čech (70. Benko)–Burza, Paulík (76. Horváth), Halenár, Chalupka– Tomčák, Lembakoali.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?