Megszűnt Japán kiváltsága

Prága/Ostrava. Eldőlt, hogy a franciák után a japánok is visszacsúsztak a divízió I-be, mivel a csehországi jégkorong-világbajnokságon a kazah és az ukrán válogatott döntetlent játszott egymással.

Prága/Ostrava. Eldőlt, hogy a franciák után a japánok is visszacsúsztak a divízió I-be, mivel a csehországi jégkorong-világbajnokságon a kazah és az ukrán válogatott döntetlent játszott egymással. Korábban Japán nem eshetett ki egyenes ágon, az ázsiai selejtezőn ugyanis biztosíthatta helyét az élvonalban – ami rendre sikerült is neki –, ez a kiváltsága azonban most megszűnt.

Ezzel egyben kialakult a jövő évi, bécsi és innsbrucki vb mezőnye: Ausztria, Kanada, Svédország, Csehország, Finnország, Szlovákia, Oroszország, Egyesült Államok, Németország, Svájc, Lettország, Dánia, Kazahsztán, Ukrajna, Fehérororszország, Szlovénia.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?