Megfogott a tavaszi kudarcsorozat

Budapest. Parádésan, három meccsen öt góllal kezdte az idényt Illés Béla, az MTK csapatkapitánya. A kék-fehérek népszerű labdarúgója 34 évesen pályafutása eddigi legeredményesebb szezonkezdetét produkálta.
Immáron 15 éve futballozik az élvonalban.

Budapest. Parádésan, három meccsen öt góllal kezdte az idényt Illés Béla, az MTK csapatkapitánya. A kék-fehérek népszerű labdarúgója 34 évesen pályafutása eddigi legeredményesebb szezonkezdetét produkálta.

Immáron 15 éve futballozik az élvonalban. Emlékszik ilyen sikeres rajtra?

Nem, még sohasem sikerült az első három fordulóban öt gólt szereznem. A Haladásban biztosan nem, de kispesti időszakomból sem emlékszem hasonlóan eredményes kezdésre.

Minek köszönheti ezt a nagyszerű teljesítménynek?

Jól sikerült a felkészülésünk, frissek vagyunk és fejben is rendbe jöttünk, hiszen a tavaszi kudarcsorozat mindenkit alaposan „megfogott”. Ezért is jönnek jól most ezek a győzelmek, mert így hamarabb visszaszerezhetjük az önbizalmunkat.

Egervári Sándor vezetőedző miként értékelte a Debrecen elleni teljesítményét és három gólját?

Már a meccs után gratulált, majd a hétfői edzésen is elégedetten elemezte a meccsen látottakat, de nem csupán az enyémet, hanem a csapatét is, hiszen ha közhely, ha nem, a társak nélkül én sem villoghatnék. Edzőnk egyébként a hibákra is felhívta a figyelmünket, de ez így van rendjén, különben nem lépnénk előre.

A Győr elleni hét végi, idegenbeli fellépésen mire számít?

Rangadóvá lépett elő ez a meccs, hiszen a Győr is százszázalékos eddig, mint mi, de bízom benne, hogy a Rába partján is hasonlóan jó 90 percet játszunk, mint amilyen a Debrecen elleni volt. Mindenképpen szeretnénk ponttal vagy pontokkal hazajönni.

Egyetért azzal, hogy a jelenlegi MTK-nak szinte mindegy, hogy odahaza vagy idegenben kell pályára lépnie, mindenkor az adott forma dönt a végkifejletről?

Ezt mi is így látjuk, azzal a különbséggel, hogy azért idegenben olykor óvatosabb taktikával lépünk pályára. A lényeg viszont az, hogy valóban a saját stílusunkat, a megszokott játékunkat játsz-szunk, s ez esetben az eredmény sem marad el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?