MÉG 90 NAP

Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az athéni olimpiára készülő keretét. A 19 játékos között a bajnok Honvédból és az ezüstérmes Vasasból egyformán hét-hét pólós található, valamint egy újonc, a 17 éves újpesti Varga Dénes.

Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az athéni olimpiára készülő keretét. A 19 játékos között a bajnok Honvédból és az ezüstérmes Vasasból egyformán hét-hét pólós található, valamint egy újonc, a 17 éves újpesti Varga Dénes. A keret: Vári Attila, Molnár Tamás, Kiss Gergely, Biros Péter, Szívós Márton, Fodor Rajmund, Gergely István (mind Honvéd), Kásás Tamás, Steinmetz Ádám, Steinmetz Barna, Varga Tamás, Varga II Zsolt, Madaras Norbert, Vindisch Ferenc (mind Vasas), Varga Dénes (ÚTE), Jászberényi Gábor (Eger), Szécsi Zoltán (BVSC), Benedek Tibor (Pro Recco), Kiss Csaba (Sabadell).

II. Erzsébet angol királynő unokája, Zara Phillips lemondhat ötkarikás álmairól, hiszen nem jelölték az augusztus 13-án kez-dődő athéni olimpiára utazó brit lovastusa válogatottba. A 23 éves hölgy tagja volt a decemberben kihirdetett előzetes keretnek, Toytown (magyarul játékváros) nevű lova azonban az év elején megsérült, ezután a párosnak minimálisra csökkentek az esélyei a csapatba kerülésre. Zara családjában nagy hagyományai vannak az ötkarikás szereplésnek: édesanyja, Anna hercegnő, a királynő lánya részt vett az 1976-os montreali játékokon, édesapja, Mark Phillips pedig 1972-ben, Münchenben aranyérmet nyert csapatban, mindketten a lovastusa viadalon indultak. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?