MÉG 11 NAP AZ ATHÉNI MEGNYITÓIG

Csapatbúcsúztató Tatán
A magyar csapat ünnepélyes búcsúztatására került sor vasárnap a Tatai Edzőtáborban Medgyessy Péter kormányfő és Gyurcsány Ferenc sportminiszter jelenlétében. A miniszterelnök beszédében kiemelte: a világot a verseny jellemzi, a demokrácia alapja is a verseny.

Csapatbúcsúztató Tatán

A magyar csapat ünnepélyes búcsúztatására került sor vasárnap a Tatai Edzőtáborban Medgyessy Péter kormányfő és Gyurcsány Ferenc sportminiszter jelenlétében. A miniszterelnök beszédében kiemelte: a világot a verseny jellemzi, a demokrácia alapja is a verseny. Az ötkarikás játékokon 22 sportágban 215 magyar versenyző szerepel majd.

Szlovén szomszédok

Szűk egy héttel az olimpiai játékok megnyitója előtt a szlovák küldöttség öt tagja már Athénben tartózkodik. Pénteken megérkezett Görögországba az olimpiai küldöttség vezetője, Vladimír Miller és az első szlovák sportoló, a vitorlázó Martin Lapoš. „A szlovák küldöttség tagjai két kétemeletes és egy háromemeletes blokkban laknak majd az olimpiai faluban. Szomszédaik a szlovén sportolók lesznek.

Névtelen fenyegetések

Az athéni biztonsági alakulatoknak egyre több a munkájuk, gyakran kapnak névtelen bejelentéseket, hogy a különböző tömegközlekedési eszközökön robbanószerkezet van elhelyezve. Ilyenkor helyszínelés kezdődik s ez hátráltatja a közlekedést, aminek következtében kaotikus állapotok alakulnak ki a városban és környékén. Pénteken például egy személyszállító hajó 1850 utassal nem indulhatott el, mert egy névtelen telefonáló felhívta a rendőrséget, bomba van a hajón. Persze vaklárma volt az egész.

Újabb magyar győzelem

Az olimpiára készülő magyar női vízilabda-válogatott negyedik mérkőzésén második győzelmét aratta az olaszországi Goriziában zajló nemzetközi tornán. Faragó Tamás szövetségi kapitány együttese ezúttal Ausztrália csapatánál bizonyult jobbnak 5:4 arányban. (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?