Lyonba látogat a Liberec

Nyon. Szerdán kisorsolták a labdarúgó UEFA Kupa nyolcad- és negyeddöntőinek párosítását. A legérdekesebb párharcnak a Glasgow Rangers-Feyenoord találkozó tűnik.

Nyon. Szerdán kisorsolták a labdarúgó UEFA Kupa nyolcad- és negyeddöntőinek párosítását. A legérdekesebb párharcnak a Glasgow Rangers-Feyenoord találkozó tűnik. A nyolcaddöntő párosítása: AC Milan (olasz)–Roda Kerkrade (holland), Lille (francia)–Borussia Dortmund (német), FC Valencia (spanyol)–Servette (svájci), PSV Eindhoven (holland)–Leeds United (angol), Olympique Lyon (francia)–Slovan Liberec (cseh), Hapoel Tel-Aviv (izraeli)–AC Parma (olasz), Internazionale (olasz) –AEK Athén (görög), Glasgow Rangers (skót)–Feyenoord (holland). Az első mérkőzéseket február 21-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik.

Ezt követően a negyeddöntőben így folytatódik a kupasorozat: Hapoel Tel-Aviv vagy AC Parma–AC Milan vagy Roda Kerkrade, Interazionale vagy AEK Athén–FC Valencia vagy Servette, PSV Eindhoven vagy Leeds United–Glasgow Rangers vagy Feyenoord Olympique, Lyon vagy Slovan Liberec–Lille vagy Borussia Dortmund. Az első találkozókat március 14-én, a visszavágókat egy héttel később játsszák.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?