Legyőzik az újoncot?

Pozsony. A negyedik vonalban szereplő balonyi együttes holnap délután a második helyen tanyázó komáromi futballcsapatot fogadja. A csallóközi gárda legutóbb balszerencsés, 2:1-es vereséget szenvedett Verebélyen, most javítani akar. Hazai pályán eddig négyszer léptek pályára, háromszor nyertek (V.

Pozsony. A negyedik vonalban szereplő balonyi együttes holnap délután a második helyen tanyázó komáromi futballcsapatot fogadja. A csallóközi gárda legutóbb balszerencsés, 2:1-es vereséget szenvedett Verebélyen, most javítani akar. Hazai pályán eddig négyszer léptek pályára, háromszor nyertek (V. Ludince 3:1, Bánov 5:1, Šamorín 3:1), viszont – éppen falunapkor – 1:0-ra kikaptak a nyitrai ČKF-től.

„Nehéz dolgunk lesz, hiszen ellenfelünk jelentős játékerőt képvisel. Azonban vendéglátóként nem lehet más célunk, mint a győzelem. Bízom benne, hogy lelkes szurkolóink hathatós támogatásával (a 700 lakosú faluban átlagosan 300-an járnak a meccsekre – a szerk. megj.) otthon tartjuk a három pontot” – mondta Meszlényi Tibor, aki korábban Érsekújvárott, Vágsellyén és a dévényi csapatnál tevékenykedett. A hazaiak elsősorban az exligás Jozef Paľótól (a csapat 13 találatából hetet szerzett) és Johancsíktól várják a gólokat.

u Nem és nem tud pontot szerezni az V. liga idei pontvadászatában a szádalmási együttes, amely eddig mind a hat összecsapását elveszítette. Két héttel ezelőtt, a Helcmanovce elleni találkozót megelőzően lemondott a sereghajtó játékos-edzője, Korán István, aki így magyarázta a csapat körül kialakult helyzetet: „A bajnokság előtt hét kulcsember is távozott, viszont senkit sem igazoltunk le, mindössze három ifijátékos került a keretbe. Már a rajt előtt figyelmeztettem az illetékeseket: ha nem sikerül erősítenünk, semmi esélyünk sincs az ötödik vonalban. Sajnos, szeptember elején sem változott a helyzet, s főleg ezért az 5. forduló előtt a távozás mellett döntöttem, – közös megegyezéssel – felbontottuk a szerződést. Már tíz éve vagyok a klubnál, nem így képzeltem el a jubileumot. Őszintén sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, de azért nem szabad feladni, még ki lehet harcolni a bennmaradást.”

Az utolsó helyen tanyázó szádalmásiak vasárnap délután (15.00) az újonc, 11. helyezett Štítnik (a járási bajnok kuntapolcaiak helyett jutottak magasabb osztályba) együttesét fogadják, s remélik, megszakad a rossz sorozatuk, megszerzik idei első győzelmüket. (sz. z, zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?