Királyhelmeci győzelem

Királyhelmec. A kelet-szlovákiai IV. liga déli csoportjában játszó bodrogköziek tegnap délután ismét hazai pályán fogadták a nagymúltú kassai Lokomotívát. Jól kezdtek a hazaiak. Már az 1. percben Molnár erős lövése okozott gondot a vendégek kapusának, Vraštiaknak. A vendéglátók mezőnyfölényüket a 14.

Királyhelmec. A kelet-szlovákiai IV. liga déli csoportjában játszó bodrogköziek tegnap délután ismét hazai pályán fogadták a nagymúltú kassai Lokomotívát. Jól kezdtek a hazaiak. Már az 1. percben Molnár erős lövése okozott gondot a vendégek kapusának, Vraštiaknak. A vendéglátók mezőnyfölényüket a 14. percben góllá érlelték. Dako László távoli lövése az egyik vendégvédő testéről Tárczi elé pattant, s a hazaiak játékosa habozás nélkül a hálóba célzott. A folytatásban a Hernád-partiak is belelendültek, egyenlő erők küzdelme zajlott a játéktéren. Az első félidő hajrájában egyenlített a vasutascsapat. Ehhez azonban Matej játékvezető segítségére is szükségük volt, aki vitatható tizenegyest ítélt a vendégek javára. Marinčák nem habozott, higgadtan értékesítette a büntetőt. Térfélcsere után ismét a vendéglátók irányították a játékot. Az 58. percben Dako László 18 méterről elvégzett szabadrúgása csupán centiméterekkel süvített el a jobb kapufa mellett. A 67. percben a királyhelmeciek gólzsákja ügyesen kezelte le Lukács átadását, egy csellel tisztára játszotta magát, s a hálóba gurította a labdát. A csúszós talaj egyre nehezebb feladat elé állította a játékosokat, sok volt a pontatlanság, az eladott labda. A hajrában a fegyelmezetten védekező hazaiaknak szerencséjük is volt, hiszen a 87. percben Fecík lövése a kapufán csattan.

KRÁĽOVSKÝ CHLMEC–LOKOMOTĺVA KOŠICE 2:1 (1:1). Gólszerzők: Tárczi (14.), Molnár (67.), ill. Marinčák (42. – 11-esből). Sárga lap: Sima, Marinčák (mindketten Lokomotíva) Játékvezető: Matej, 180 néző. KRÁĽOVSKÝ CHL-MEC: Gyimesi–Gáspár, Korfant, Orosz, Popália, Sirokmán, Tárczi, Dako László (79. Karnai), Dako Dénes (90. Borisza), Lukács, Molnár. LOKOMOTĺVA KOŠICE: Vraštiak–Antolík, Marinčák, Sima, Sokolský, Jakab, Kovács, Fecík, Sendrey, Šuster, Palkovič. (pm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?