Két perc alatt eldőlt

Debrecen. A szünetig lagymatag játékot mutattak be a csapatok a DVSC–Videoton mérkőzésen. A levonuló debrecenieket jogosan fütyülte ki a közönség, így érthető, hogy Szentes Lázár a második félidőre lecserélte a csatársort, Sitku és Bogdanovic helyett Kerekes és Leonardo állt be.

Debrecen. A szünetig lagymatag játékot mutattak be a csapatok a DVSC–Videoton mérkőzésen. A levonuló debrecenieket jogosan fütyülte ki a közönség, így érthető, hogy Szentes Lázár a második félidőre lecserélte a csatársort, Sitku és Bogdanovic helyett Kerekes és Leonardo állt be. A frissítés jót tett a csapatnak, a Loki hamar átvette az irányítást. A Videoton egy ideig állta a rohamokat, ám a hazaiak két perc alatt lőtt két góljukkal eldöntötték a találkozót. A hajrára a fehérváriak feladták a pontszerzés reményét. Három perccel a vége előtt Halmosi is szerzett egy gólt, és ezzel már fölényes lett a hazai siker.

A debreceni edző, Szentes Lázár így értékelt: „Ellenfelünk a 63. percig remekül tartotta magát. Dombi gólja után megnyugodott a csapat és a felszabadult játékkal magabiztos győzelmet aratott.” Csertői Aurél,a Vidi mestere csalódott volt: „Sajnos a játékvezető nem mérte egyenlő mércével a két együttest. Gyermeteg hibák után kaptuk az első gólt, amely után már nem volt esélyünk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?