Két gól és néhány pofon

Siófok. A Balaton FC–Debrecen mérkőzésen a vendégcsapat is pályára lépett, ám azt már nem írhatjuk, hogy játszott is. Bár a Loki kisebb mezőnyfölényt harcolt ki, sokat nem tudott kezdeni az igencsak príma siófoki védelemmel, a kék-sárgák kontrái ugyanakkor életveszélyesek voltak.

Siófok. A Balaton FC–Debrecen mérkőzésen a vendégcsapat is pályára lépett, ám azt már nem írhatjuk, hogy játszott is. Bár a Loki kisebb mezőnyfölényt harcolt ki, sokat nem tudott kezdeni az igencsak príma siófoki védelemmel, a kék-sárgák kontrái ugyanakkor életveszélyesek voltak. Ezt látva fel is függesztette szurkolását a debreceni had, míg a másik oldalon igazi polgárháború dúlt, két hazai drukker össze-vissza pofozta egymást. A legjobbkor jött tehát a Debrecen váratlan és egyben lesgyanús gólja – felfüggesztve egyben az unalmat és különféle lelátói csetepatét...

Bezzeg felpaprikázódtak a kedélyek szünet után, amikor Dombi Tibor visszavágódó könyöke (valószínűleg véletlenül) arcon találta Daniel Usvatot, aki a földön maradt. A hazaiak csapatorvosa már inkább szándékosságra gyanakodott, mert egyszerűen nekirontott a negyedik játékvezetőnek, aki alighanem nem ússza meg szóbeli dorgálással, ha Bíró Imre siófoki pályaedző nem fogja le a begurult dokit (a lefújás után aztán kiderült, mitől lett paprikás kedvű az orvos, a hírek szerint ugyanis a tartalék bíró folyamatosan heccelte a doktort, akinél végül elszakadt az a bizonyos cérna). Mindenesetre ritka látvány, hogy csaknem a pálya közepén az orvos kergeti az egyik bírót. Utóbb kiderült, hogy ez a momentum volt az egész második félidő legizgalmasabb eseménye.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?