Keszegfalvai lett a dombfutás királya

karate
Várpalota |

Két ország közel száz indulója tette próbára felkészültségét a Várpalota Tameshiwari (töréspróba) versenyen. 

Tízen képviselték a Seishin Karateklubot. Három keszegfalvai külön említést érdemel: Markovics Áron megnyerte a serdülő fiúk versenyét, Kiss Ádám ugyanitt a harmadik helyen végzett, Trenčík Nikolas a dombfutásban jeleskedett, 29 másodperces idővel lett bajnok, ami az erőpróbán a felnőttek között hetedik helyet jelentett. A többi seishines ezúttal lecsúszott a dobogóról.

„Íjászattal kezdtünk, ami elég jól sikerült. A gyerekeknél fekvenyomás volt időre, az ifiknél szintén fekvenyomás, ki mennyit bírt – sorolta lapunknak elküldött összefoglalójában a kihívásokat Markovics János klubelnök. – A deszkatörés után kétpercenként indultak a versenyzők. A futva megtett távon ugrálókötél, hasizomgyakorlat, kettlebellel végzett nyomás, lajhármászás, kúszás, tapsolós fekvőtámasz, pontkesztyűbe fejrúgás és dobócsillag várt a mezőnyre. Ezután ért fel a hegy tetejére a karatéka, aki a gyönyörű kilátás után lefelé folytatta az akadályvételt. Akadt közte súlylökés, rönkugrálás, gólyaláb és a legutolsó feladat a dombfutás volt. Mintegy 150 méteres nagyon meredek emelkedőn kellett feljutni. A 12 kilométer megtétele után nem egyszerű feladat ezt sprintelve megfutni! Csapatunk tagjai a tavalyihoz képest szinte minden feladatnál javítottak teljesítményükön.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?