„Kellenének a pontok”

Pozsony. Gyengén rajtolt a DAC csapata a II. labdarúgóligában, hiszen a négy mérkőzésből hármat elveszített (Topoľčany 1:3, Senica 1:2, Nitra 1:4), s csak egy találkozót nyert meg (Prešov 2:1).

Pozsony. Gyengén rajtolt a DAC csapata a II. labdarúgóligában, hiszen a négy mérkőzésből hármat elveszített (Topoľčany 1:3, Senica 1:2, Nitra 1:4), s csak egy találkozót nyert meg (Prešov 2:1). Vajon mi újság a csallóközi gárda háza táján a mai, Slovan B elleni összecsapás előtt?

– Fel szeretnénk zárkózni a középmezőnybe, ezért is nagyon kell a 3 pont. Minden jel arra mutat, hogy a pozsonyiak együttese fiatal futballistákból áll majd, mert az A-csapat ugyancsak szombaton Kassán játszik. Vigyáznunk kell a gyors ellentámadásokra. Sajnos, a hét elején a rossz időjárás miatt nem edzhettünk Dunaszerdahelyen, s az Inter B elleni előkészületi meccsünk is elmaradt. Az viszont jó hír, hogy a Prešov elleni találkozón kiállított Ďurica büntetését mérsékelték, így játszhat a pozsonyiak elleni bajnokin. Csütörtökön és pénteken már a DAC-stadionban gyakoroltunk, még a hét elején elemeztük a nyitrai meccset, utána már csak a következő ellenfelünk volt a a fő téma. Remélem, szurkolóink ugyanolyan lelkesen buzdítják majd a fiúkat, mint két héttel ezelőtt, az eperjesiek elleni összecsapáson – mondta Csóka Zoltán, a DAC futballklub titkára. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?