Kazahoké lesz a Slovan?

Pozsony. Már több mint egy éve húzódik a pozsonyi Slovan futballklub eladása. A legújabb hírek szerint hamarosan új tulajdonosa lesz a patinás múltú egyesületnek.
„Öten érdeklődnek a Slovan iránt, hárman az egész klubot szeretnék megvásárolni, két jelentkező viszont csak a stadiont akarná megvenni.

Pozsony. Már több mint egy éve húzódik a pozsonyi Slovan futballklub eladása. A legújabb hírek szerint hamarosan új tulajdonosa lesz a patinás múltú egyesületnek.

„Öten érdeklődnek a Slovan iránt, hárman az egész klubot szeretnék megvásárolni, két jelentkező viszont csak a stadiont akarná megvenni. A jelenlegi állás szerint, döntés a jövő héten várható. Végül azé lesz az égszínkék egyesület, aki a legmagasabb árat ígéri. Tehát még az is előfordulhat, ha időközben egy újabb érdeklődő jelentkezne rendkívül vonzó ajánlattal, ő nyerné a pályázatot” – nyilatkozta Milan Valašík ügyvéd, aki a Slovan eladásával van megbízva.

Kedden tárgyaltak a klubvezetők az esetleges vevőkkel, és úgy hírlik, a legjobb ajánlatot egy kazahsztáni vállalkozói csoport tette. Ezt az értesülést Valašík nem erősítette meg, de nem is cáfolta...

A komoly anyagi gondokkal küszködő pozsonyi klub edzői és játékosai már több hónapja nem kaptak fizetést, ezért a múlt héten sztrájkkal fenyegetőztek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?