Jönnek az angolok...

Pozsony. Bizony, nem is kevesen. Mármint a szurkolók.

Pozsony. Bizony, nem is kevesen. Mármint a szurkolók. Az UEFA-szabályok szerint a belépők 10 százaléka illeti a mindenkori vendégeket, de a szigetországiak jelezték, 2800-nál több bilétát szeretnének az október 12-ei Szlovákia–Anglia Európa-bajnoki selejtezőre, ezért a rendezők 4200-at bocsátottak rendelkezésükre (Albionban 25 fontért árulták a jegyeket). Mindezt a szövetség illetékesei mondták el a tegnapi sajtótájékoztatón. A legfontosabb bejelentésük az volt, hogy a nagy érdeklődéssel várt mérkőzés kezdési időpontja – közös megegyezés alapján – nem az eredetileg tervezett időpontban, 20.30-kor lesz a Slovan-stadionban, hanem egy órával korábban.

Külön-külön érkezik Pozsonyba Anglia A csapata és a 21 éven aluliak válogatottja. A „nagyok” október 11-én, péntek reggel landolnak fővárosunkban (szálláshelyük a Carlton lesz, angolokkal megerősített biztonsági emberek őrzik majd a környéket), és már 11.30 órakor edzést tartanak; gyakorlatuk első 15 percét megtekinthetik az akkreditált újságírók, utána zárt ajtók mögött folytatódik a tréning.

A szervezők némileg tartanak a rend-zavarástól, a botránytól, a híres-hírhedt brit szurkolóktól, ezért úgy tervezik, hogy a stadion környékén és a stadionban mintegy 500 rendőr, biztonsági ember és rendező áll majd készenlétben. Egyébként az angolok saját embereikkel őrzik majd szurkolóik szektorát.

Ami még a belépőket illeti: 23 ezer elővételben elkelt, a maradék hatezret Szlovákia öt városában fogják árusítani, Pozsonyban már mától kezdve, a többi helyszínen kedden.

A 21 éven aluliak Eb-selejtezőjét október 11-én, pénteken 18.00 órakor rendezik Nagyszombatban, 15 éves korig ingyenes a belépő. (T. V.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?