Jól rajtolt a címvédő

Athén. Győzelemmel kezdte szereplését a címvédő magyar válogatott a férfi vízilabdázók olimpiai tornáján: Magyarország–Szerbia-Montenegró 6:4 (0:1, 3:2, 0:1, 3:0). A magyarok góldobói: Kiss G. 2, Madaras, Kásás, Steinmetz Á., Biros 1-1.

Athén. Győzelemmel kezdte szereplését a címvédő magyar válogatott a férfi vízilabdázók olimpiai tornáján: Magyarország–Szerbia-Montenegró 6:4 (0:1, 3:2, 0:1, 3:0). A magyarok góldobói: Kiss G. 2, Madaras, Kásás, Steinmetz Á., Biros 1-1. Két roppant ideges, sokat hibázó csapat esett egymásnak és a helyzetkihasználás mindkét oldalon gondot okozott. Az első, és egyetlen gól a nyitónegyedben húsz másodperccel a játékrész vége előtt esett. A hét perc fő eseménye azonban nem ez volt, hanem Csirics kifogástalan jobbegyenese Szécsi állán, amely után mehetett is ki azonnal a vízből. A harmadik negyed után 4:3-ra a plávik vezettek és áttörhetetlennek tűnt a védelmük. A befejező játékrész viszont gyors magyar góllal indult: centerpozícióban Steinmetz villant nagyot, majd 4 méterest harcolt ki. Az igazi poént azonban Biros sütötte el, nagyszerű mozdulattal ejtette át a szerb kapust. További eredmények: Egyiptom–Ausztrália 3:14, Oroszország–Kazahsztán 5:2, Olaszország– Spanyolország 4:5.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?