Inter: idegenbeli pontszerzés

A 13. forduló három mér-kőzésével folytatódott a labdarúgó Corgoň Liga. Nem remekeltek a hazai csapatok, egyedül a Púchov tudott három pontot begyűjteni. Hiába vezetett a Dubnica és a Ružomberok is, a végén be kellett érniük a döntetlennel.

A papírformának megfelelően kezdett a listavezető Dubnica a sereghajtó Inter ellen. A félidőben csak kétgólos előnnyel vonult az öltözőbe, további helyzetek maradtak kihasználatlanul. A fordulás után Porázik növelhette volna az előnyt, de nem tudott túljárni a pozsonyi kapus eszén. A túloldalon a hazai portás ügyetlenkedett, Halenár pedig élni tudott a lehetőséggel. Arról, hogy mégsem marad otthon a három pont, az utolsó percben, minden hazai szurkoló megrökönyödésére, Horváth Béla gondoskodott. A pozsonyi klubnak szemlátomást jót tett a vérpezsdítés az edzőpadon. Utolsó három mérkőzésükön nem találtak le-győzőre, nyerni tudtak Besztercebányán, és tegnap is fontos lépést tettek a bennmaradásfelé.

Fordított a helyzet a Trenčín háza táján, sorozatban harmadik vereségét szenvedte el. Hiába kezdtek jobban a Púchov otthonában, egy ügyesen felépített támadás után Belák szerzett vezetést a hazaiaknak. Próbálkoztak a vendégek, és a második félidőben szöglet után Lietava volt eredményes. Nem törtek meg a vendéglátók, bár rengeteg helyzetet elpuskáztak. A sors azonban kegyes volt hozzájuk. Volešák elnézett egy beadást, Besta pedig a hálóba bólintott begyűrve ezzel a sokat jelentő három pontot.

Milan Lešický már az első félidőben kettőscserét hajtott végre, hogy felrázza a nagyszombati csapatot, amely negyed óra elteltével már kétgólos hátrányba került. A változtatások jó húzásnak bizonyultak. Ráhajtott a Spartak a második félidőben, majd két perc alatt egyenlített. A gyorsan bekapott gólok után teljesen összezavarodtak a hazaiak, és ha Masaryk és Hodúr higgadtabb a végjátékban, idei első idegenbeli győzelmüket is megszerezhették volna. (ú, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?